2777
2789

دوست بابام رتبه پسرش شده۶،بابای من گیر داده که نهههه کلاساش تاثیری ندارن این رتبه فقط برا تلاش خودشهههه،تلاش کرده فکر آرایش کردن و لباس پوشیدن نبوده هدف داشتههههه،روزی۱۵ساعت درس خوندهههه

خدایاااا منو نگاه کننن،من خودم اضطراب دارم افسردگی دارم وسواس فکری دارم افکار خودکشی دارم،خاهرم از خودم بدتر،هیچکسم براش مهم نیست،تازه چه توقعایی دارننننن،بخدا منت میزاره که من شهریه مدرسه تو میدم(۷تومنه،)والا میخاستم برم دولتی عادی خودش گفت الا و بلا باید بری نمونه دولتی،هرجور شده رفتم

حالا تا دیروز میگفت هیچ کلاسی نمینویسمت بایدرتبت ۳رقمی شه

امروز شروع کرده که نههه باید از امروز روزی۱۵ساعت درس بخونی کللسم نمینویسمت نهایتا باید دو رقمی شی(دارم میرم ۱۱ام،به زور فرستادنم این رشته)

خداااا😂😭💔

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

درستو بخون که بتونی دانشگاه خوب بری و رشته‌ی تاپ بخونی که آینده تو بسازی با رتبه سه رقمی و چهاررقمی هم میتونی 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
درستو بخون که بتونی دانشگاه خوب بری و رشته‌ی تاپ بخونی که آینده تو بسازی با رتبه سه رقمی و چهاررقمی ...

بخدا دارم به زور ادامه میدم،به جون خودم دارم له میشم ولی به خاطر نحات دادن خودم که نه،به خاطر آجیمم شده درسمو میخونم مستقل شم بتونم کمکش کنم،

منم نظرم همینه،بابام گیر داده نهههه باید تک رقمی یا دورقمی شی🥲

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا دارم به زور ادامه میدم،به جون خودم دارم له میشم ولی به خاطر نحات دادن خودم که نه،به خاطر آجیمم ...

بذار بگه،تو واسه خودت هدف بذار و به اون فکر کن

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم