2777
2789
بعدش مخصوصا دایی هام بچه برادرشون بیشتر دوست دارند و می گن بچه برادرمونه نسل ما رو ادامه می ده🤣😅

نسل مگه به فامیلیه.چقدر نادانن اینجور ادما. نوح پسرشو گردن نگرفت اینا دنبال  نسلن؟!؟ نسل انکسیه که هم فکر و هم فرکانسته اینا همش از جهله وگرنه پیامبرم پسر نداشت. درضمن همونقدر که پسر حامل ژن های پدر و مادره دخترم همونقدر ژن های پدر مادرو داره

بستگی ب خاهر و برادرتم دارهمن داداشم انقد اذیتمون کرده که فقط اگ ازدواج کنه توبه میکنم سمت زن و بچش ...

آره اینم هست 

ولی مثلا بچه های خواهربزرگم با اینکه خواهرم خوبه شبیه باباشون شدن از نظر رفتاری عقده ای بازی درمیارن بچگی عاشقشون بودم الان نه

بچه های برادرام 

اتفاقا بچع ی اون برادری که از همه بیشتر اذیتم کرد برام شیرین تر هست حالا تا بزرگ بشه

بچه یه داداش دیگم که خانمش رو دوست ندارم رو خیلی دوست دارم 

کلا به رفتار بابا و مامانا کار ندارم 

خود بچه رفتارش خیلی برام مهمه و اگر بچه ی خوبی باشه دوسش دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه نظرش اینطوریه به خودش مربوطه به نظرم بحث زن ستیزی نیست قلبیه دیگه کاریش نمیکرد‌

دقیقا زن ستیزیه. چون زن رو کم ارزش میدونن. اگه بحث ترجیح فردی بود میگفت  دوسشون دارم چون بچه های مثلا مودبترین ولی زاویه دیدش کاملا زن ستیزانه اس

آره اینم هست ولی مثلا بچه های خواهربزرگم با اینکه خواهرم خوبه شبیه باباشون شدن از نظر رفتاری عقده ای ...

اره عزیزم هر بچه ای ی محبتی داره به دل ادم

نمیدونم من فقط خاهر زاده دارم ک خیلی شیرینه

برادرم ک زن نمیگیره ازش خلاص شیم

میگفتی عمه پس با این حساب شما چه های خودتم دوسنداری چون بچه مردمه؟؟؟

دقیقا 😂😏😂😂ولی خیلی غم انگیزه بعضیا بچه های برادراشونو باهمین تفکرات  مزخرف ترجیح میدن به بچه های خودشون

عزیزمممانشالله ازدواج میکنه وکلی اخلاقش خوب میشه و بچع ش رو هم دوست خواهی داشت❤️

خدا از دهنت بشنوه اگ ازدواج کنه مادرم راحت میشه 

فکر نمیکنم برم سمت زن و بچش سعی میکنم اینکاراش ب بچش ربط ندم💔💓

عیننا حرفای عمه های من.

چه فایده حرف مفت میزنن که دوست دارن برادرزاده هاشونو.

چه دوست داشتنیه که تو خونت طلسم و دعا بذارن و تو روت قربون صدقه ت برن.

محبت عمه ها پر از ریاست. ولی خاله ها همون مادرهای دوم اند.

عیننا حرفای عمه های من.چه فایده حرف مفت میزنن که دوست دارن برادرزاده هاشونو.چه دوست داشتنیه که تو خو ...

نصف حرفاتو دوسداشتم اما خاله ها از عمه بذترن فقط وقتی خیلی بزرگتر شی میفهمی که بخاطر بچه خودشون همه رو زیر پا میزارن

دقیقا 😂😏😂😂ولی خیلی غم انگیزه بعضیا بچه های برادراشونو باهمین تفکرات مزخرف ترجیح میدن به بچه های ...

در اینصورت جای مغز پهن تو سرشونه... ۹ ماه بچه تو شکم مادره  چطور شد بچه مردم من موندم

خانواده پدری رو وقتی بچه ای می‌شناسی ، اما خانواده مادری رو وقتی بزرگ بشی می‌شناسی. بنظرم با هیچ کدو ...

بنظرم بستگی ب ذات داره نمیشه کلی گفت

من هم عمه هام خیلی خوبن هم خالم 

خیلی دوستشون دارم واقعا

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن