2777
2789

تو یکی از تاپیک ها یکی از کاربرا درباره کتاب تست و دبیر و آزمون ازم سوال پرسیدم 

گفتم جوابی که بهش دادم رو تاپیک کنم بزارم شاید به درد بقیه هم خورد

این منابع و دبیرها و... برای رشته تجربی هستن

برای کلاس آموزشی من خیلی همه آموزشگاه ها رو رصد میکنم و بررسی میکنم 

به نظرم ماز خیلی خوب عمل کرده تو دو سه سال اخیر 

من به تاملند و کلاسینو و... ترجیحش میدم

کتاب تست:

من همیشه اولین پیشنهادم خیلی سبز هست

واسه اکثر کتابا 

یکی یکی درسا رو میگم:

زیست:

صد در صد خیلی سبز 

واسه زیست نشرالگو رو اصلا پیشنهاد نمیکنم

اگر خیلی ضعیفی با تک پایه های خیلی سبز شروع کن 

اگر میبینی خیلی وقت گیره و نمیتونی 

پینوکیو جامع خیلی سبز 

اگر تونستی اینو به عنوان منبع اول تموم کنی بعد برو سراغ نردبام خیلی سبز یا آی کیو 

من باز نردبام رو نسبت به آی کیو بیشتر پیشنهاد میکنم

چرا؟

چون خیلی سبز خیلی بروزه

آی کیو خیلی میره سراغ سوالات پیچیده و ترکیبی که همه چیو با همه چی قاطی میکنن تو کنکور از ۴۵ سوال بین ۱۳ تا ۱۷ تا سوال این مدلی میاد پس نباید فوکوس رو گذاشت رو اونا باید اول رفت سراغ آسونا و متوسطا وقتی فول شدی به عنوان منبع آخر که تیر خلاص رو بزنی بری سراغ آی کیو 

آی کیو به عنوان منبع اول میزنه تو حالت و انگیزه تو پایین میاره

واسه کتاب شیمی هم به عنوان منبع اول من خیلی سبز رو معرفی میکنم یه جوریه که باهاش میشه تستی و تشریحی رو با هم قوی کرد وقتی دستت راه افتاد بعد باید بری سراغ مبتکران 

مبتکران واسه شیمی خیلی خوبه

فیزیک واقعا من اکثر کتاب ها رو چک کردم سوالات مشابهی داره 

یعنی ۸۰ درصد کتاب از سوالات کنکور و آزمون های مختلف سال های گذشته تشکیل شده و فقط ۲۰ درصد کتابا تالیفی هستن که اونم باز با توجه به همون سوالات کنکور و ... مشابه طرح می‌شن

و اینکه فیزیک کنکور تجربی نسبت به ریاضی سخت تر بوده به خصوص دو سال اخیر ولی در کل سطح سختی درس فیزیک نسبت به سایر درسا کمتره

به عنوان منبع اول خیلی سبز 

و اگر خواستی خیلی قوی کنی 

منبع دوم نردبام خیلی سبز یا نشرالگو

ریاضی:

اگر تو ریاضی ضعیف هستی خیلی سبز

اگر متوسطی جامع مهر و ماه

اگر قوی هستی آی کیو

اگر میخوای موضوعی کار کنی میکرو طبقه بندی

واسه زمین مبتدی میشه خیلی سبز 

اگر متوسطی مهر و ماه

اگر قوی هستی میکرو طبقه بندی

اگر واسه جمع بندی میخوای نشرالگو

اگر خیلی قوی و ترکیبی میخوای که به نظر من واسه زمین نیازی نیست

میتونی نخبگان دورخیز بگیری 

واسه دینی و تاریخ و درس های پیش پا افتاده عمومی واقعا کتاب لازم نیست هزینه کنی بگیری

خوب خوب خوب در طول سال بخون و مرور کن و سوالات نهایی سوال های قبولو حل کن و همچنین سوالاتی که خود دبیرخانه منتشر می‌کنه اونا رو بخون

گول این حرفا که نهایی مفهومی و... رو نخور 

تنها راه ۲۰ کامل گرفتن تو درسایی مثل دینی و تاریخ و... فقط اینه که کلمه به کلمه کتاب رو خوب خوب حفظ کنی

ولی واسه ادبیات و عربی کتاب بگیری خوبه

پیشنهادم اینه که بیست پک مهروماه یا فرمول بیست گاج یکی از این دو تا رو بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمون:

ماز سوالاتش نکات قوی داره و به نظرم سوالات بسیار قوی داره چون تحلیل ویدیویی هم داره خیلی خوبه

قلمچی چون هم حضوری میتونی شرکت کنی و با قرار گرفتن تو محیط آزمون میتونی کنترل استرس و تجربه سر جلسه نشستن و... رو بدست بیاری خوبه و اینکه جامعه آماری بالایی داره 

به درد بخوره به خصوص اگر تحلیل آزمون حضوری بری پیش مشاور خود قلمچی

نزدیک کنکور سنجش یسری آزمون های جامع برگزار میکنه اونا هم خیلی خوبن

بقیه آزمون ها رو پیشنهاد نمیکنم به خاطر سوالات غیر استاندارد، اینکه سه هفته یکبار هستن یا جامعه آماری پایینی دارن و...

من جزو افرادی هستم که معتقدم کتاب خیلی مهمه و کتاب درسی باید اولین منبع درسی هر درسی باشه و نکات دیگر و نکات کنکوری روی کتاب توضیح داده بشه

با توجه به این موضوع واسه دبیر زیست شناسی استاد فرهمندنیا رو پیشنهاد میکنم بیان خاص خودشو داره که مانع از خستگی میشه ولی دلقک بازی هم خیلی درمیاره

تاکید زیادی روی کتاب داره 

و خودشو با توجه به کنکور هر سال بروز میکنه

متن کتاب دو کامل میخونه و مفهوم درس رو به صورت یه سیر داستانی بیان میکنه که این باعث میشه بسیاری از مفاهیم سخت راحت تو ذهن دانش آموز جا بیوفته

سوالات سختی حل میکنه 

در دوره جامع ترکیبی درس میده

شکل ها رو هم خیلی خوب باز میکنه 

شاید فقط اگر یه مقدار ضعیف باشی اون ترکیبی درس دادن اذیتت کنه

علاوه بر ایشون استاد خادم نژاد هم عالیه همه این نکات مثبت رو داره ولی اگر ضعیف یا متوسط رو به پایین باشی ممکنه نتونی باهاش ارتباط بگیری بخصوص اینکه هم سرعت درس دادنش هم سرعت صحبت کردنش زیاده

ولی نسبت به خیلی از اساتید بهترن این دوتا 

ولی باز باید خودت ببینی با کی میتونی بهتر ارتباط بگیری

پیشنهاد میکنم از هر کدوم یه فیلم تدریس ببین تا بتونی بهتر انتخاب کنی

دبیر فیزیک 

قضاتی رو با اینکه خیلیا پیشنهاد می‌کنند ولی من قبولش ندارم چون خیلییییی از دانش آموزا رو دیدم که میگن باهاش یاد نمیگیرن چون خیلی گنگ درس میده و حاشیه میره موقع تدریس

میرحسینی دیگه اون میرحسینی سابق نیست 

سبک تدریس یکنواخت و کسل کننده ، حجم زیادی مطالب اضافی که مورد نیاز نیست 

از فضای رقابتی با سایر دبیرا فاصله گرفته واسه همین خودشو بروز نمیکنه

باباخانی خیلی هزینه کلاساش بالاس

براتی خوبه ولی تا یه جایی میتونی باهاش پیش بری تو رو به سطح خوبی میرسونه ولی به سطح عالی نمیرسونه

رحمانی خیلی زود میره سراغ تست و مفهوم رو اونطور که باید و شاید جا نمی اندازه و ممکنه اگر ضعیف باشی یا حتی متوسط رو به ضعیف باهاش به مشکل بخوری

پیشنهاد من استاد یحیوی هست میتونی باهاش عمقی و مفهومی یاد بگیری هم به درد کنکورت میخوره هم نهایی

هیچ ویژگی بدی به حز اینکه یه مقدار پیشرویش کنده ندیدم 

برای دبیر شیمی پارسا فراهانی و محمدعلی مؤمن زاده رو پیشنهاد میکنم

بعضی اساتید خوبن ولی متاسفانه به حفظیات توجه ندارن که این نکته الان که نهایی تاثیر قطعی داره خوب نیست

یا بیش از حد سطح بالا درس میدن و از صفر درس نمیدن همینا مشکل ساز میشه

یا مثلا استاد هادیان فرد خیلی خوب هستن ولی من دانش آموزانی رو هم دیدم که استوکیومتری اصلا نمیتونن با روش ایشون ارتباط بگیرن

برای درس ریاضی من دیدم دانش آموزان جدیدا خیلی طرفدار آریان حیدری و معین کرمی هستن

جدای از این دو مهدی عزیزی به نظرم خوبه لحنش مثل معین کرمی خیلی یکنواخت و کند نیست 

تعداد جلساتش اونقدر زیاد نیست

سوالات خوبی هم حل میکنه بیشتر هم سمت مفهومی یاد گرفتنه تا فرمول و... که با توجه به روند کنکور های اخیر خیلی جوابه

زمین دبیرهای زیادی نداره معروف ترینشون هم چلاجور هست

واسه درس های عمومی من زیاد پیشنهاد نمیکنم فیلم ببینید چون خیلی زمانتون رو میگیره مگر اینکه چندین سال از درس دور بوده باشید و نیاز داشته باشید که از نو آموزش ببینید در اون صورت خوبه فیلم برای عمومی

ولی درباره دبیرهای عمومی من اظهار نظر نمیکنم چون تحقیقی نداشتم

اسی زحمت کشیدی❤

یه سوال داشتم من میخواستم دخترمو ماز ثبت نام کنم گفتن ۱۰تومن😔

تو خونه خودش آزمون ماز بزنه با تاخیر مفیده به نظرتون؟

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
سلام ممنون از وقتی،که گذاشتید شما مشاورید،؟

عزیزم تو اولین سری این تاپیک ها گفتم شغل خودم چیز دیگری هشت ولی به خاطر علاقه زیادم به مباحث روان‌شناسی و مشاوره ای خیلی در این زمینه مطالعه کردم♡

اسی زحمت کشیدی❤یه سوال داشتم من میخواستم دخترمو ماز ثبت نام کنم گفتن ۱۰تومن😔تو خونه خودش آزمون ماز ...

عزیزم دخترت فقط نیاز به آزمون داره یا کلاس هم میخواد؟

و اینکه پایه چندمه؟

عزیزم دخترت فقط نیاز به آزمون داره یا کلاس هم میخواد؟و اینکه پایه چندمه؟

کلاس مجازی براش دوره گرفتم پایه دوازدهم میره

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد