2777
2789
عنوان

رتبم دو هزار شده ولی بی ذوقم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره💔

شهر دیگ هم قبول نمیشی 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم حیف با 2000 پشت بمونی برو دانشگاه بعد تز طریق آزمون استخدامی بیا آموزش پرورش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یا خدااا با ۲۰۰۰هزار مردود شدی؟😑چند تا نعلم خواستن ازشهرتون؟

طبق دفترچه از ۳ تا شهر که یکیش شهر خودمون بود

۷۲ تا معلم از خانم ها از رشته انسانی قبول میکردن

دوستان لطفا برای رسیدن به هدفم یک صلوات بفرستید 🤗خیلی ممنونم ازتون 🙏🌹❤️  اگه مایل بودین بگین تا منم یک آیت الکرسی براتون بخونم .  این شعر خیلی عالیه👌✨️💫 ☆ چون شیر به خود سپه شکن باش فرزند خصال خویشتن باش ☆💫

اوم میفهممت

منم سال 401 با دوهزار رفتم مصاحبه بعدا کارنامه سبز دیدم به خاطر رتبم رد شده بودم

رفتم روان دولتی خوندم انسانی بودم 

الانم ترم آخرم من حوصلم نکشید بمونم پشت 

به نظرم توام برو دانشگاه 

من الان از یه منبع دیگه درآمد دارم در حد حقوق دانشجو معلما هست

لایک نکن😑

دوهزار مگر رتبه خوبی نیس چرا فرهنگیان قبول نشدی

برای انسانی خوبه ها ولی عالی ن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دوهزار مگر رتبه خوبی نیس چرا فرهنگیان قبول نشدی

فرهنگیان اصلش مصاحبست با ی رتبه های داغونی میارن بعضیا نمیدونم چجوری

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

فرهنگیان تنها جایی ک با رتبه خوب هم مردود میشی اگه تجربی برو رشته های تاپ و خوب

نه  عزیزم انسانی ام

دوستان لطفا برای رسیدن به هدفم یک صلوات بفرستید 🤗خیلی ممنونم ازتون 🙏🌹❤️  اگه مایل بودین بگین تا منم یک آیت الکرسی براتون بخونم .  این شعر خیلی عالیه👌✨️💫 ☆ چون شیر به خود سپه شکن باش فرزند خصال خویشتن باش ☆💫