2777
2789
عنوان

منو نمیزارن برم دانشگاه 😭

298 بازدید | 23 پست

میگن باید پزشکی فیزیو قبول شی  منم دومین بارم بود پرستاری علاقه دارم  از روزانه تیپ3 میارم اما دوست دارم آزاد تیپ 1 برم مثل تهران 🥺🥺🙄🙄

میگن بری پرستاری تهش بیمارستان کار کنی اونم دانشگاه آزاد که مدرک  معتبری نداره !

برات خواستگارای خوبیم نمیاد 🙄🙄!

میگن از فردا برنامه بریز برو یه رشته خوب قبول شو همه تشویقت کنن یه آدم مهمی باش همه ازت تعریف کنن ما هم شاد بشیم🥲🥲

آخه منم دیگع حوصله و اعصاب کنکورو ندارم همه دوستام دانشگاه میرن منم صب تا شب اتاق بمونم جلومم یدونه لپ تاپ 🥲 کتابم ندارم

بخدا نمیخوام اون ازدحام روز کنکور و حوضه کنکور ونهایی رو ببینم🥲🥲

خوشبحال اونایی که امسال میرن رشته ای که خونوادشون راضیه😣😣

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه واقعا توانایی نداری و آنقدر برات خسته کنندس برو دانشگاه بهشون بگو زندگی خودمه

اخه روم داد میکشه دعوام میکنه میگه پرستاری ازاد چیه لاقل روزانشو میاوردی  .میگم روزانه شهر بد میارم میخام ازاد شهر خوب برم دورم نیست از شهرمون بازم نه🥺🥺🥺 نمیدونم چی میخان جواب نمیدم فقط میگن دارو پزشکی فیزیوتراپی 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

نمیشد من آفریده نمیشدم🥺؟مطمعنم که من اشتباه خلقتم🥺

عزیزم درک میکنم، الان ناراحتی بابت فشارهای خانواده،همه حرف هارو کنار بزار،اگه واقعا رشته مورد علاقت هست؛مصمم جلوی همه بایست و برو دانشگاه،حتی اگه نزارن بری هم،پیش خودت شرمنده خودت نیستی!

تو همه ی تلاشت رو کردی..

عزیزم درک میکنم، الان ناراحتی بابت فشارهای خانواده،همه حرف هارو کنار بزار،اگه واقعا رشته مورد علاقت ...

بخدا من به عشق فیزیو اومدم تجربی تازگیا ب پزشکیم علاقمند شدم اما تلاش هام درحدش نیستن 😞

میگم در کنار پرستار ازاد برا کنکور بخونم دور از چشم فامیلا بازم قبول نمیکنن

راستی ممنونم بخاطر درکت 

چه فایده😪

ازاد نرو با این وضعیت پولم بهت نمیدن آزادم پولیه برو دولتی زندگی خودته به اونا چه همه که دکتر مهندس ...

بابام میگه پولشو میدم ولی از ته دلش راضی نیست 🥲

میگن حتی داوسازی پردیس خودگردان اونور ایران قبول بشی میزاریمت پولشم میدیم مشکل پول رو ندارن 🥲

مامانم میگه باید منم تو رو ببینم خوشحال شم مثل بقیه مامانا که دخترشون پزشکن🥲

اخه روم داد میکشه دعوام میکنه میگه پرستاری ازاد چیه لاقل روزانشو میاوردی .میگم روزانه شهر بد میارم ...

وا مگه اونا قراره به جای تو زندگی کنن که به جای تو تصمیم میگیرن

یکم تو روشون وایسین بابا قرار نیست که خانواده هرچی بگن بگین چشم 

نرهای نامحترم سایت هیچگونه پست یا ریپلایی از شما در تاپیک و کامنت هام نبینم و خصوصا درخواست نفرستید!!!

اخه روم داد میکشه دعوام میکنه میگه پرستاری ازاد چیه لاقل روزانشو میاوردی .میگم روزانه شهر بد میارم ...

تصمیم خودته اگه بشینی پشت باید خودت بخوای در آخر تنها کسی که مهمه خودتی این زندگی توعه  نه اون ها.

نمیتونی پیراپزشکی های دیگه بزنی؟ کاردرمانی بینایی یا شنوایی؟

پرستاری شهرای کوچیک چی؟یا بقیته الله

جنگجوی زخمی غمگین❤️‍🩹🌱

بابام میگه پولشو میدم ولی از ته دلش راضی نیست 🥲میگن حتی داوسازی پردیس خودگردان اونور ایران قبول بشی ...

از همینا زیاد حرف میزنن ببین بابات هر چقدرم پول داشته باشه یکم بیشتر ازش بگیری زبونش باز میشه برو پی علاقت پشت موندن کار هر کسی نیست پزشکیم ۱ میلیار باید بدی آزادش تا بخونی