2777
2789
عنوان

متاهلا شما چند وقت یه بار میرین خونه پدر و مادرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1155 بازدید | 71 پست

شرایط متاهل ها و شرایط خونه پدراشون باهم فرق میکنه. مثلا خواهر من هفته ای دوسه بار میره خونه مامانم یه سر میزنه بهشون. ولی من ماهی یه بار میرم، ولی یکی دوروز می مونم.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

هفته ای سه بار میرم چکار کنم دلم تنگ میشه ...

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم بستگی به نوع ارتباط آدم ها ها داره خواهرهای شما با شما خانواده‌تون راحت هستند یه روزی عضو ...

اونها ازدواج کردن 

و میان من که مجردم را معذب میکنن 

من خونم شهره خانوادم روستا اگر مراسم عزاداری باشه یا عروسی چیزی باشه برای اون میریم و برمیگردیم اگر هیچ مناسبتی نباشه شاید ماهی یا دو ماهی یبار شاید ...

اونا اصلا نمیگن بیا 

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

خب شاغلم قبل فوت پدرم هفته ای یکبار آخر هفته ها شام یا ناهار  گاهی هم از سر کار میرفتم هفته ای دو سه بار  خونشون نیم ساعت مینشستم میومدم بعد فوت پدرم خیلی کم شد مادرم بیشتر میاد پیشمون و از طرفی چون شهرستان خونه دارن اواخر اسفند میره تا آبان و بعدش میاد تهران و وقتی میاد چون تنهاست تقریبا هر روز یا حداقل ۵ روز در هفته میبینمش 

سلام بله

من کارمندم ولی ارگان دیگری بعد همه میگن تامین اجتماعی دریافتی هاشون کمتر از ۲۵ ۳۰ نیست اونایی که ۴سال سابقه کار دارن

چون منم ۴ساله سابقه کار دارم منابع طبیغی هستم با ۴سال سابقه و اضافه کاری ۱۷ تومن میگیرم 

خواستم ببینم حقیقته که اینطور میگن؟

بله

خب ببینید شما تک دخترین 

ما تعدادمون زیاده خانواده پرجمعیتیم 

بعد خب منم تو خونه هستم فعلا لازم نیست اونها بیان مادر و پدرم تنها نیستن

من معذب میشم 

فعلا تا دوماه دیگه مستقل نمیشم