2777
2789

سلام آقا من لیمو ۳روزه عمل کردم ؛روز عمل همون عصرش تامپون و درآوردن و الان داخل ببینیم اسپیلنت و گچ هست.پنجشنبه میرم که اینارو بازکنم.یکی اینکه الان ببینیم کیپ هست طبیعیه؟ و اینکه چیکار کنم گچمو باز میکنم خیلی ورم اینا نکنم.میشه کلا تجربیات لازم بخصوص در مورد چسب زدن هم بهم بگید.مرررسی

هیس..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اب کرفس اب اناناس مقدار فراوان

لایک نکن.....🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

دست خودت نیس ورم کنی یا نه 

قرص اناهیل بخور

اب سیب اب کرفس اب اناناس مخصوصا 

ژله کله پاچه و...  اینا کمک میکنه ورمت زودتر بره 

دو هفته اولو اگه وقتشو داری حتما برو منشی دکتر برات چسبتو بزنه 

کار خاص دیگه ای نداره 

از این پروسه لذت ببر خیلی باحاله 

بله طبیعیه 

بخاطر خون مرده اسپیلنته

ورم با ماساژ اوکی میشه حتما ماساژ بده. طبق دستور دکترت 

چسپ زدنم باید دکترت بگه چجوری بزنی ولی خو اتل ک برداشته شد چسپ زد برات یاد بگیر

کیپی ک طبیعیه من ۴ ماه عمل کردم همچنان یک وقتایی کیپ‌ میشه

یک ماه اول کلا نمک نخور آناناس و کرفس زیاد بخور حداقل یک ماه رو بالا بخواب سرتم خیلی نگیر پایین کمپرس سرد زیاد بزار برای چسب زدن اول برو حموم چسب قبلی خیس بخوره یواش بکن بعد روی بینیت تمیز کن چسب جدید بزن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

قرص آناهیل حتما بخور آتاناس طبیعی.آب کرفس و هویج

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

من مامانم آناناس گرفته بود ولی چون خیلی سفت بود نمشد گاز زد 

اونو ریز کن با شیر و پسته و موز اینا تو مخلوط کن بزار بخور خ خوبه 

پیاده روی خیلی خوبه باعث می۰شه کبود نشه صورتت من دور خونه میچرخیدم بیرون نرفتم اصن 

شستشو با اون سرمی که میدن هم روزی ۴ ۵ بار انجام