2777
2789
عنوان

یه سوال الان با ماهی چقدر درامد دارید زندگی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و شوهرم ماهی ۴۲ ۴۳ تومن دریافتی رو هم خونه خریدیم تا خرخره داخل قرضیم ماشین هم داریم پراید

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

خداروشکر بد نیست ولی خب تو این اوضاع اقتصادی خیلی سخت میگذره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
۳ نفریم ۴۰ تومنخونه و ماشین داریم خیلی معمولی داریم زندگی می‌کنیمدر واقع فقط زنده ایم

یعنی چی میخواید غذا بخورید لباس بپوشید حالا هرازگاهی ی تفریحی هم برید دیگه میخواید چیکار کنید که فقط زنده اید

❤️

یعنی چی میخواید غذا بخورید لباس بپوشید حالا هرازگاهی ی تفریحی هم برید دیگه میخواید چیکار کنید که فقط ...

همش فقط برای قبض و شارژ ساختمون و خوراک اساسی خونه میره

لباس و کفش و ب خود رسیدن و شهریه دانشگاه و خرید چیزای دلخواه یا جدید و مسافرت تعطیل

درامد ثابت نداریم از خرداد شوهرم بیکاره فقط 15درامد داشت بقیشو از پس انداز خرج کردیم قسط وبدهی هم داریم نمیدونم چی میخاد بشه خیلی خسته م ناامیدم کاش بایکی ازدواج میکردم ک شغل ثابت داشت ماشین مون پرایده تو اپارتمان زندگی میکنیم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

۲۰ تا ۲۷ خونه ماشین داریم ولی مسافرت خوب نمیتونیم بریم خرج های پیش بینی نشده نمیتونیم بکنیم. خیلی وقته لباس گرون قیمت یا مارک نخریدم. همش از جاهای ارزون و تکراری میپوشم. بچم بذارم مهد ۱۵ تومن میشه. باید با ۵ تا ۱۲ بگذرونیم که خیلی سخت میشه.

من ماهانه ۷۰ میلیون تومان درآمدم هست برنامه نویسم دو تا آپارتمان دارم که مستاجر توش هست ماشین هم دارم ، بد نیست می گذره ولی برای یه کسی که خرج خانواده میده واقعا زندگی سخت شده باید درآمد بالایی داشته باشه بتونه زندگی رو خوب بچرخونه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.