2777
2789

بخاطرش نه موقعیت ازدواج دارم نه هیچ

آبرومون رو توی شهر کوچیک و توی و محل برده. مشکل روانی شخصیتی داره. بدنامه. بی آبرو و بیشرفه. 

با اینکه وضع مالیش هم خوبه ولی خسیسه، نه پولی خرج ما که بچه هاش باشیم کرد تا درست زندگی کنیم

نه پول خرج خونه و زندگیمون کرد که رومون بشه یه نفر بیاد توی خونمون. در حدی که حتی رومون نمیشه همین فامیلای نزدیک که وضعمون رو میدونن بیان خونمون از بس وسایل و ظرفامون قدیمیه. همشون بالای ۲۰ سال عمر دارن.

اونقدر هم بهمون بی احترامی کرده که روح و روان و اعتماد به نفس برام نمونده. بی احترامیای سنگین. واقعا روانیه.

هیچ وقت حلالش نمیکنم. همیشه دارم نفرینش میکنم که به بدترین شکل ممکن بمیره و از زندگیم حذف بشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله سقط شه که نجات پیدا کنین هیچی بدتراز ادم سمی که جز خانواده هست نیس

خیلی بده اعضای خانواده آدم روانی باشن

پدر منم ریده تو زندگیم دو دستی

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

نه ولی خیلی رو اعصابه ابرو بره من خداروشکر بابام فوق العاده ادم خوب دست دل باز و محترمیه خواهرم باعث ...

عزیزم. امیدوارم خدا یه جوری درستش کنه.

شکر که پدرتون آدم خوبیه. واقعا هیچی، هییییچیییی توی زندگی جای یه پدر خوب رو نمیگیره. انشالله سایه‌اش همیشه بالای سرتون باشه❤️