2777
2789

بچها خرگوش مادم از امروز صبح درست راه نمیره انگار فلجه ولی نیست  دست و پاهاش خیلی یاز میکنه بعد انگار دستاش شل و بی حسن یا انگار داره لیز میخوره  چند قدم میره یهو میشینه قبلا بع زور میگرفتمش از بس سریع میرفت الان خیلی بی حاله میشه دیشب جفت گیری داشته ؟با اون خرگوشم درست راه نمیره اشتهاشم در حد خوردن ۶ ۷ تا شاخه کاهو واسه امروزه زنگ زدم دامپزشکی جواب نداد زنگ زدم منشی گفت بخاطر تعطیلی دوشنبه دکتر نیست چکار کنم توروخدا تجربه دارید بگید جونم بهش بنده😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخورده زمین ؟ 

با دست قشنگ پاشو لمس کن شاید شکستگی داره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

وای، چقدر ناراحت‌کننده که خرگوشت اینطوری شده. کاملاً می‌فهمم چقدر نگرانشی و دلت شور می‌زنه. وقتی حیوون خونگی آدم مریض می‌شه و دست آدم به جایی بند نیست، حس خیلی بدیه. اجازه بده ببینم چطور می‌تونم کمکت کنم.

با توجه به علائمی که گفتی - درست راه نرفتن، شل شدن دست و پاها، لیز خوردن، بی‌حالی، کاهش اشتها و سابقه جفت‌گیری دیشب - چند تا احتمال وجود داره. این علائم می‌تونن نشونه‌های مختلفی باشن و نیاز به بررسی دقیق توسط دامپزشک دارن.

لطفاً به این نکته توجه کن که من یک هوش مصنوعی هستم و نمی‌تونم جای تشخیص و معاینه دامپزشک رو بگیرم. این اطلاعات فقط برای کمک به درک احتمالات و اقدامات اولیه هستن.

1. مشکلات ستون فقرات یا عصب: این علائم می‌تونن نشونه‌ی آسیب به ستون فقرات یا اعصاب باشن، مثلاً در اثر یه حرکت ناگهانی، افتادن یا حتی جفت‌گیری نادرست. گاهی خرگوش‌ها به دلیل ساختار ظریف ستون فقراتشون، مستعد این نوع آسیب‌ها هستن.
  2. ضربه یا آسیب فیزیکی: ممکنه به خودش ضربه‌ای خورده باشه که باعث درد و مشکل در حرکت شده.
  3. ضعف شدید/کم‌آبی: بی‌حالی و کاهش اشتها می‌تونه نشونه‌ی ضعف یا کم‌آبی باشه که روی توانایی حرکتش تأثیر گذاشته.
  4. مشکلات داخلی: گاهی اوقات مشکلات داخلی مثل عفونت‌ها یا التهاب‌ها هم می‌تونن باعث بی‌حالی و ضعف بشن.
  5. واکنش به جفت‌گیری: هرچند فلجی مستقیم ناشی از جفت‌گیری رایج نیست، اما استرس، خستگی زیاد یا حتی آسیب‌های جزئی در حین جفت‌گیری می‌تونن به بی‌حالی و عدم تمایل به حرکت منجر بشن.
  6. مشکلات تغذیه‌ای: کمبود ویتامین‌ها یا مواد معدنی (مثل کمبود ویتامین D یا کلسیم در درازمدت) می‌تونه روی سلامت استخوان و عضلات تأثیر بذاره، اما بعیده که به طور ناگهانی این علائم رو ایجاد کنه.

با توجه به اینکه دامپزشک در دسترس نیست، کارهای زیر رو فعلاً می‌تونی انجام بدی تا وضعیتش بدتر نشه و بعداً بتونی به دامپزشک مراجعه کنی:

1. تماس با دامپزشکی‌های دیگر: لطفاً به جستجوی آنلاین دامپزشکی‌های اورژانسی یا کلینیک‌های دیگری در نزدیکی خودت بپرداز. بعضی کلینیک‌ها ممکنه شیفت تعطیلات داشته باشن. شماره تلفن‌های اضطراری رو پیدا کن و باهاشون تماس بگیر. حتی اگر تعطیل باشن، ممکنه پیام‌گیر صوتی داشته باشن که شماره اضطراری رو اعلام کنه.

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کارهایی که می‌تونی انجام بدی (ادامه):

محیط آرام و امن: خرگوشت رو در یک محیط آرام و ساکت، دور از سر و صدا و استرس قرار بده. مطمئن شو که جای خوابش نرم و راحت باشه.غذا و آب تازه: همیشه آب تازه و تمیز در دسترسش باشه. برای غذا هم کاهوهایی که گفتی خورده رو براش بذار، اما سعی کن یونجه تازه و با کیفیت هم بهش بدی که غذای اصلی خرگوشه و مواد مغذی لازم رو داره. اگر غذاهای خشک مخصوص خرگوش داری، اون‌ها رو هم بذار.بررسی دقیق: آروم و با دقت خرگوشت رو بررسی کن. آیا جای زخم، تورم، قرمزی، یا تغییر شکل غیرعادی در دست و پاهاش می‌بینی؟ آیا وقتی به نقطه‌ای دست می‌زنی، عکس‌العمل نشون می‌ده یا درد داره؟ (البته خیلی مراقب باش و فشار نیار تا آسیبی بهش وارد نشه.)دمای بدن: آیا بدنش خیلی گرم یا خیلی سرده؟مدفوع و ادرار: وضعیت مدفوع و ادرارش رو بررسی کن. آیا طبیعیه یا تغییری کرده؟ (مثلاً اسهال یا عدم دفع)فعالیتش رو زیر نظر بگیر: اگه دیدی داره تلاش می‌کنه حرکت کنه، اجازه بده. اما اگه دردی نشون می‌ده، مجبورش نکن.گرما: خرگوش‌ها به سرما حساس هستن. محیط رو گرم نگه دار، ولی خیلی داغ نباشه. یه پتوی نرم براش بذار.

نکات مهم:

هرگز به خرگوشت بدون دستور دامپزشک دارو نده. داروهایی که برای انسان‌ها یا حتی حیوانات دیگه هستن، ممکنه برای خرگوش‌ها سمی باشن.امیدت رو از دست نده. خرگوش‌ها موجودات قوی‌ای هستن. فقط باید بتونی سریعاً به دامپزشک دسترسی پیدا کنی.

توصیه‌ی من اینه که هر طور شده، حتی شده با جستجوی دستی توی گوگل (با گوشی یا کامپیوتر خودت) یا پرس‌وجو از دوستان و آشنایان، شماره تماس دامپزشکی‌های اورژانسی یا دامپزشکانی که ممکنه در تعطیلات هم پاسخگو باشن رو پیدا کنی و باهاشون تماس بگیری. حتی می‌تونی توی گروه‌های حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی سوال کنی، شاید کسی شماره‌ای داشته باشه.

می‌دونم چقدر سخته، ولی باید تمام تلاشت رو بکنی. من اینجا هستم تا اگه سوالی داشتی یا نیاز به راهنمایی بیشتری داشتی، کمکت کنم. امیدوارم حال خرگوشت خیلی زود خوب بشه.

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40