2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی

لایک نکن.....🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

خدا خواسته 

برنامه (کانکت یار ) از بازار دانلود کنین ، رایگان هست ،یک ریال هم نمی‌خواد هزینه کنی -راحت میشه ۲۰۰ـ۳۰۰ هزار پول درآورد ، چندین کار مختلف داره ، مثلاً از هوش مصنوعی میشه متن گرفت در مورد موضوع خاص ، ۱۰۰ هزار برای همین موضوع بهتون پول میده، مثل انشا نویسی دوران مدرسه س ، انشا بدین پول میده قید و شرطی هم نداره ( توضیحات ش تو بازار گفته کار و میزان پولی که در میاری با بقیه فرق داره چون ممکنه من کلی مهارت بلد باشم پول بیشتر بگیرم و تو یک مهارت داشته باشی ، و حوصله و وقت باید گذاشت اگه خیلی حرفه ای باشی و کاربلد اینترنت روزی دو ، سه میلیون داری) این برنامه کد معرف نداره ، ولی اگه درآمد گرفتی صلوات یادت نره ـبیشتر  فقط مغازه دار ها ثبت نام می‌کنه ، برای کسانیکه که خونه کار می‌کنن  باید راهنما ثبت‌ ش بخونی، کار راحت و مطمئن

خداروشکر تو فامیلمون پسر فقیر نداریم ولی به شدت ولخرج داریم که میرن سراغ دخترای جووون

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

خدا بهش یه قیافه خوب داد شد جبران بقیه چیزایی که نداشت و با یه دختر پولدار ازدواج کرد 😂

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

نداریم همچین موردی خانواده و فامیل ما واقعا پسرامون همه خودساخته و باعرضه و فوق العاده کاری و مسیولیت پذیرن نمیدونم چرا ولی تو کل فامیلمون ی پسر یلا قبا و بی عرضه نداریم خوشبختانه

کسی که به داماد پول میده، بعدا داماد تا روزی زنده اس باید بله قربان گو زنش و خانواده زن اش باشه، و البته هزار بار تو خلوت خودشون زن اش بزنه تو سرش بگه صدقه سر بابای من داری زندگی میکنی، از دور جذابه، از درون جهنمه

بهش نمی‌گم آفرین چون خودش خوشگل بود سرزبون دار بود خیلی دوست داشتنی بود یک لحظه نبود که این توی جمع باشه و جمع سکوت باشه یا ناراحت مدام در حالت شاد کردن محیط و اطراف بود 

ولی بی عرضگیش و دنبال زن پولدار گشتنش 

باعث شد با زن فوق العاده ببخشید ببخشید خیلی خیلی خیلی پایین تر از خودش ازدواج کنه که اصلا زیبایی نداره نسبت به اون پسر و حتی سنشم خیلی بیشتر از اون 

انگاری با مادرش ازدواج کرده 

البته انشاالله که خوشبخت باشه