2777
2789
چرا عزیزم تموم میشه ماهم این روزا رو گذروندیممنم مث تو فکر میکردم دیگه از این بیمارستان جون سالم بدر ...

من ۹ ماهحاملگی استراحت بودم فقط دکتر رفتم و سونو افسردگی گرفتم الان هم حالم اینه دیگه کم آوردم کارم گریس .

حرف میزنم اشکم درمیاد از اطرافیانم خجالت میکشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا اثرش میره درد شروع میشه ..نمیدونم لین تاوان کدوم گناهمه 😞

خسته هستي عزيزم همينه كه بي طاقت شدي ، سر زايمان دوم همينطوره هم بدن آدم ضعيفتره هم سنش بيشتر ، يه كم ديگه صبر كن روزهاي خوب هم ميرسه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۹ ماهحاملگی استراحت بودم فقط دکتر رفتم و سونو افسردگی گرفتم الان هم حالم اینه دیگه کم آوردم کارم ...

الهی افسردگی بعداز زایمان گرفتی عزیزم🥺🥺

کاش بری پیگیر بشی

برای حال خوبت تلاش کن اسی

تو این دوره زمونه هیچکی بفکر مون نیس

خودمون باید برای خودمون ارزش و احترام قائل بشیم

خسته هستي عزيزم همينه كه بي طاقت شدي ، سر زايمان دوم همينطوره هم بدن آدم ضعيفتره هم سنش بيشتر ، يه ك ...

فقط دوست دارم حالم خوب بشه به بچه هام برسم .

بدنم درد میکنه واژنم درد میکنه نمیتونم پاهامو تکون بدم مادرمم پدرم نمیزاره دیگه پیشم بمونه .

همش فک میکنم شیرم کافی نیس  شیرخشک میدم عذاب وجدان میگیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی افسردگی بعداز زایمان گرفتی عزیزم🥺🥺کاش بری پیگیر بشیبرای حال خوبت تلاش کن اسیتو این دوره زمونه ...

حاملگی  سختی داشتم. الانم که زایمان سخت .

دلم برای قبل بارداریم تنگ شده .

انگار یه مریض صد سالم که دیگه قرار نیس هیچوقت خوب بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط دوست دارم حالم خوب بشه به بچه هام برسم .بدنم درد میکنه واژنم درد میکنه نمیتونم پاهامو تکون بدم م ...

شوهرت کجاست؟ 

مادرت رو بع از 10 روز بفرست بره بنده خدا ب زندگیش برسه

ب شوهرت بگو این مدت هواست بهش باشه

خواهر نداری عزیزم؟ 

فقط دوست دارم حالم خوب بشه به بچه هام برسم .بدنم درد میکنه واژنم درد میکنه نمیتونم پاهامو تکون بدم م ...

حالت خوب ميشه ، تا ميتوني كاچي بخور ، زخمات زودتر خوب ميشه ، خودت با بابات حرف بزن شايد تونستي مامانتو يه چند روزي بيشتر پيش خودت نگه داري ، غصه شيرخشك بچه رو هم نخور اينهمه بچه شيرخشك خوردن يعني مادرشون ظالم بوده ؟؟؟ به سلامتي خودت فكر كن الان اولويت سرپا شدن خودت باشه ، خداي نكرده خودتو افسرده كني مشكلي حل ميشه ؟؟؟

شوهرت کجاست؟ مادرت رو بع از 10 روز بفرست بره بنده خدا ب زندگیش برسهب شوهرت بگو این مدت هواست بهش باش ...

مادرم  رفته. امروز ۸ روزه زایمان کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خیلی تبریک میگم.

الهی که زود زود حالت خوب باشه.

الان اومدم نی نی سایت داشتم نظرات قبلیهارو نگاه میکردم.

دی ماه بود آی یو آی کرده بودم و منتظر، و پستهایی که بی بی چک مثبت داشتن یا آی یو آی بودن رو میخوندم و نظر میزاشتم به امید مثبت شدن خودم، 

یکی از اونا شما بودی و الان با سلامتی نی نی ات دنیا اومده الهی سالم و شاد و موفق باشه الهی بزرگ شدن و موفقیتهاش رو ببینی گلم

اما من هنوز منتظرم برام دعا کن

سلام خیلی تبریک میگم.الهی که زود زود حالت خوب باشه.الان اومدم نی نی سایت داشتم نظرات قبلیهارو نگاه م ...

ممنون عزیزم .

چه زود گذشت ..

بااینکه سخت گذشت اما میدونم بازم دلم برای اون روزا تنگ میشه 

انشالله قسمتت بشه به همین زودی به حق فاطمه ی زهرا تا توام طعم مادرشدن رو بچشی .انشالله همین ماه بی بی چکت مثبت بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40