2777
2789
عنوان

بچم از صبحه سه بار خون دماغ شده

116 بازدید | 27 پست

یبار کم دوبارشو بیشتر خون دماغ شد تند تند خون دماغ میشه قبلا بردم دکتر ازمایشم گرفتن دکتر گفت مخاط بینیش خشک میشه ازاونه الان زنگ زدم اورژانس گفت خانم بچست اگه بیشتر شد ببر بیمارستان به شوهرم میگم نمیبره که فردا صبح ببر خیلی نفهمه منم دعوا اساسی کردم باهاش که چرا نمیفهمی دکتر بردن انقدر سخته دلم میخواد خفش کنم از یطرفم دارم از استرس میمیرم 

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس عزیزم یه اب نبات بده بخوره

کرم بده بینی رو چرب کن نگران نباش دیگه خون نمیاد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من بردم دکترگفت چون ازیک طرفه نگران نباش یه اسپری دادمیزنم براش ...وقتایی که اون دردسترس نیست روغن ب ...

اره بفرست دکتر بمن گفت پماد چشمی بزن الانکه بند اومد بازم زدم پسر شما چند وقت یبار خون دماغ میشه ؟

امروز زیاد تو آفتاب نبوده؟منم نه وه ساله بودم زیاد خون دماغ میشدم،روزایی که تو آفتاب بازی می‌کردم شبش حتما خون دماغ میشدم،نترس ان شاءالله چیزی نیست،بزرگتر بشه خود به خود خوب میشه،فقط بینیش چرب کن 

🌱🦋🎈

ب خاطر گرماهست بهش خیار بده ماست خنک بده هندوانه بده من خودم زیاد میشدم

میگم شاید دیشب کولد زیاد زده بینیش خشک شده خون دماغ شده 

یمدته موزو اینا زیاد میخوره حتما گرمیه بدنش بالاست دیروزم کلی پای مرغ خورده

اره بفرست دکتر بمن گفت پماد چشمی بزن الانکه بند اومد بازم زدم پسر شما چند وقت یبار خون دماغ میشه ؟

بچم طفلی وقتایی که بینی خشک میشه ((حساسیت فصلی داره))خون میادمن سرشوپایین میگیرم تاخون تخلیه شه بعدتمیزمیکنم باروغن بنفشه یابااسپری ..راه حلق روهم میگم صاف کنه بریزه بیرون 

اره پماد چشمی زدم براش

خوب میشه عزیزم

وازلین نداری اونم خوبه

اب نبات بده بهش ضعف نکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
میگم شاید دیشب کولد زیاد زده بینیش خشک شده خون دماغ شده یمدته موزو اینا زیاد میخوره حتما گرمیه بدنش ...

تو برنامه طبیب شبکه ۳ دکتر گفت مویرگ های بینی انقدر نازک هستن حتی با دست زدن هم پاره میشن نگران نباشین 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍