2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان لطفا

57 بازدید | 10 پست

یه موضوعاتی برای من خیلی عجیبه میخوام ببینم شما هم مثل من هستید یا نه

من همیشه پنجشنبه ها پریود میشم مخصوصا از وقتی ازدواج کردم (دوتا بچه دارم) بی برو برگرد تایم پریودم افتاده به پنجشنبه ها ! و کلا آخر هفته

همیشه خدا اون چند روز تعطیلی ها که پشت هم میفته پریودم

همیشه وقتی میخوایم بریم مسافرت حتی اگر تایم پریودمم نباشه پریود میشم مثلا یک هفته پریودم جلو میفته!!

همیشه و هر سال شبهای عید پریود بودم!!

ادامه داره

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر گفتم فقط خانوما بیان😶

🩷❤️🧡💛💚🩵💖💓💗💝 من کاربر قبلی نیستم کاربر جدید هستم. چند وقته من از این کاربری استفاده میکنم. نمیتونستم اسم کاربری رو تغییر بدم. داخل پی وی نیاید دوستان گلم و انقدر سوال نکنید.☺️❤️❤️❤️❤️❤ برای سلامتی خودتون صلوات بفرستید❤️

منم🤣🤣🤣نمیشم نمیشمبشمم یا عید یا تعطیلات رسمییا مراسماتیا‌وقتایی ک شوهرم ب شدت نیازمند منه

دقیقا منم همینم 🤣🤣🤣🤣

عروسیااااا و مراسمات این مدلی .. 

بی برو برگرد پریودم

فک میکنه کار جن عاشقه😅

وا 

اصلا همچین چیزی نشنیده بودم

چی هست؟؟؟