2777
2789
عنوان

یه بند گریه میکنم خودمو میزنم

143 بازدید | 12 پست

افکار شیطانی میاد تو سرم 

به فلانی حسادت کن آرزو بد کن

تو از همه پست تری 

یه آدم حال بهم زن شدم 

افکار شیطانی میاد تو سرم تنمو چنگ میندازم من نمی‌خوام بد باشم😭😭😭😭😭😭😭کاش بمیرم من بمیرم خدایا بکش منو

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کی اینجوری شدی؟

از وقتی یه سریال ترسناک دیدم 

بخدا انقد دلم پاک بود حد نداشت 😭😭😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
از وقتی یه سریال ترسناک دیدم بخدا انقد دلم پاک بود حد نداشت 😭😭😭

عزیز وسواس فکریه دلیلشم خودت نوشتی

فشار روانی ای که این فیلم بهت وارد کرده

اگه زود بری روانشناس کاملا حل میشه نترس

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

اینا همون افکار ناخواسته‌ان که مغز بعضی وقتا مثل یه رادیوی خراب پخش می‌کنه.

هر وقت این فکرها اومد، به خودت بگو: «این فکر منه، واقعیت من نیست» ✋
نفس عمیق بکش، ۴ ثانیه دم، ۴ ثانیه نگه دار، ۴ ثانیه بازدم. چند بار تکرار کن.
حواستو پرت کن؛ یه آهنگ شاد بذار، یه کار کوچیک مثل دوش گرفتن یا حتی راه رفتن تو خونه.
دستتو روی قلبت بذار، به خودت بگو: «من نمی‌خوام بد باشم، من دارم تلاش می‌کنم خوب باشم» 🤍
موبایل یا یه دفتر بردار و هر چی تو ذهنت میاد سریع بنویس، بعدش مچاله کن بنداز دور. انگار از سرت خالی میشه.

💖💖💖💖💖💖💖💖

بها ندی از بین می‌ره باید آگاه باشی که اینا افکار خودت نیست همین 

فکره دیگه فکر 

تا وقتی عملی نشه هیچ جایگاهی نداره پس این همه شلوغ کاری نیاز نیست 

منم همینطوری میشم ولی بیشتر شبیه نقشه قتله یا تجاوز به حق و حقوق دیگرانه 🥴 جالب اینجاست خیلی از شخصیت من فاصله داره و دقیقا و عموما روی کسایی این افکار میاد که عاشقشونم و حتی یک درصد نسبت بهشون حتی ذره ای خشم هم ندارم برای همین در کنار اینکه خیلی تعجب میکنم خیلی راحت میتونم نادیده ش بگیرم تو هم همین کار رو بکن نادیده بگیر و به این افکار بخند 

من گاهی اوقات فکرامو به بقیه میگم پشماشون می‌ریزه می‌خندیم 😂

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عیبابا .. وقتی اینقدر داری اذیت میشی خب آدم بدی نیستی ... آروم باش یکم اگه نتونستی افکارتو کنترل کنی و اینقدر داری اذیت میشی برو دکتر

بیرونُ ولش کن چایی بزار، لش کنیم دوتایی خونه🍵

خدا نکنه عزیزم تو خیلیم پاکی که عذاب وجدان میگیری...

با آهنگ ملایم مدیتیشن کن یا اگه اهل نمازی حتما یه نماز شب بخون دلت روشن میشه یهو خودت حس میکنی تاثیرش رو...

من خودم خیلی آدم مذهبی نیستم ولی از وقتی نماز شب می خونم بعضی وقتا معجزه شده تو زندگیم از همه بحاظ روحی حسمی فکری مالی همه جوووووره