2777
2789

ی آشنای دوری داشتم این دختره اتفاقی تو اینترنت با ی پسر اروپایی از اون سر دنیا آشنا میشه 

اینترنتی ارتباطشونو ادامه میدن پسره بخاطرش ۲سال صبر می‌کنه و میبینه دختره نمیتونه بره خارج اون میاد ایران .تمام مدتم عاشقانه با اینکه ازش دور بوده وفادار میمونه

بعدشم میاد با دختره ازدواج میکنه و ویزای ازدواج دختره هم ی مدت بعد میاد و اونم راحت می‌ره خارج.میدونم الان فکر می‌کنید دختره یا خیلی پولدار بود یا خیلی زیبا ولی نه عزیزانم

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجایی بود پسره؟ دو اینکه بعدش هم مهمه که زندگی شون چجوری شد

زندگیشونو الان عالیه و پسره مهربون و جنتلمنه. پسره اروپایی بود سوئد

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

من نه زیبام ونه خوش شانس به چی دل خوش کنم😩😭

ببین اصلا درگیر ظاهر نباش.فقط شانس .قطعا توام زیبایی

یکی هست ۱۳۰ میلیون پول مستاجرش به بهونه لب پر شدت کابینت هاش پس نداد بعدش ماشین ثبت نام کرد ۳۰ تومن حوالشو فروخت طرف یادش رفته بود واریز کنه حواله سوخت ۳۰ تومن موند تو جیبیش دوباره نوشت ۷۰ میلیون فروخت 😐😐 و سایر خر شانسی هایی که میاره

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

زندگیشونو الان عالیه و پسره مهربون و جنتلمنه. پسره اروپایی بود سوئد

خدا رو شکر ❤️ ولی کیس عجیبی بود چون شمال اروپایی ها عمدتا خیلی محتاط و منطق گران باز جنوب اروپا بود قابل درک تر بود

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹