2777
2789
عنوان

قدرت خدا را باور کن🦋💖

218 بازدید | 21 پست

❤️لازم نیست سر در بیاورید که خدا چطور می‌خواهد مشکلاتِ شما را حل کند.

این مسئولیتِ اوست.

کارِ شما نیست.

کارِ شما این است که به او  اعتماد داشته باشید.

آن موقعیت را به خدا بسپارید و به او اعتماد کنید.

خدای ما، خدای مافوقِ طبیعیست.

او محدود به قوانینِ طبیعت نیست.

در زندگی دفعتاً متوجه می‌شویم که خداوند کارهایی در زندگی‌مان کرده که خود به تنهایی حتی در رویا هم قادر به انجامش نبوده‌ایم.

انسان بدرستی همان میشود که به آن فکر میکند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا........ولی جدیدا خیلی منو ناامید برمیگردونه ها............امضام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

کی گفته خدا مسئولیتش حل کردن مشکل ما هست؟ هیچوقت این مسئولیت رو به عهده نگرفته 

انسان میخواد با حرفا خودش رو دلگرمی بده 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

خیلی اعتماد دارم بهش 🌱💙🩷

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
دقیقا........ولی جدیدا خیلی منو ناامید برمیگردونه ها............امضام

لطفااا نگو،نمیدونی چقدر خدا دوستت داره.... 

صبر داشته باش. صبر داشتن سخته، اما پاداشش قابل تصور نیست، به خداوندی خدا که وعده هاش حق و درسته.

انسان بدرستی همان میشود که به آن فکر میکند. 

چقدر خوب و این اعتماد داشتن چقدر به ما قوت و آرامش و حس شیرین رسیدن به خواسته هامون میده💖💖💖

دقیقا خیلی زیاد حس آرامش میده 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
کی گفته خدا مسئولیتش حل کردن مشکل ما هست؟ هیچوقت این مسئولیت رو به عهده نگرفته انسان میخواد با حرفا ...

خدا گفته به من اعتماد کن

من هرگز تنهات نمی‌زارم

گفته همیشه از رگ گردن‌نزدیک ترم به‌بندم

مگه همین سوره فلق نگفته

که‌پنهاه ببر به خدا از شر چیزی که خودش افریده

مگه اول همه سوره ها نگفته خدای بخشنده ومهربون

حتی مهربون تر مادر

پس خدا هست همیشه هست

و کنارمون 

و توی تارکی نوری برای ماهست

خدا دوست داره بهش اعتماد کنی نه اینکه بگی خدا مسعول نیست