2001rose مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 4945 عنوان شده توی یه درس ساده نمره پایین بگیرید کسی هست توی دانشگاه خیلی به خودش فشار نیاورده باشه 38 بازدید | 6 پست بچه ها کسی هست بیخیال بوده باشه نمره پایین داشته حتی توی درس آسون این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع) دیروز | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
princessbubblegum عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 153 بیخیال نبودم ولی این ترم نمرههام کم شدن با وجود اینکه خوندم 💔
rahajoooooon عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4620 😅من خیلی بیخیال بودم امتحانام سخت بود صب پا میشدم تا موقع امتحان میخوندم ولی خداروشکر نمرم از اونی ک کلی میخوند بهتر میشد
2001rose مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 4945 بیخیال نبودم ولی این ترم نمرههام کم شدن با وجود اینکه خوندم 💔 چرا عزیزم اشکال نداره میگذره شما دستتون چیه ترم چندم من ترم دو هستم طبیعی هست ترم دوم معدل پایین؟ این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
2001rose مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 4945 😅من خیلی بیخیال بودم امتحانام سخت بود صب پا میشدم تا موقع امتحان میخوندم ولی خداروشکر نمرم از اونی ... واقعا یعنی اصلا نمیخوندین فقط صبح امتحان؟ این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
princessbubblegum عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 153 چرا عزیزم اشکال نداره میگذره شما دستتون چیه ترم چندم من ترم دو هستم طبیعی هست ترم دوم معدل پایین؟ ترم ۵ رو تموم کردم حسابدارییکم از لحاظ روحی حالم خوب نبود تمرکز نداشتم و امتحانا هم سخت بودن، اینکه اومدن شهریور برگزار کردن هم بیتاثیر نبود البته 🥲ترم ۲ که خیلی وقت برای جبران داری عزیزم نگرانش نباش 🤍
2001rose مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 4945 ترم ۵ رو تموم کردم حسابدارییکم از لحاظ روحی حالم خوب نبود تمرکز نداشتم و امتحانا هم سخت بودن، اینکه ... اتفاقا من میگم از الان استارت تنبلی رو زدم بعد دیگه فکر نکنم بشه درستش کرد این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)