2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انفاقا از سمت یاسوج سه هفته پیش ۴۰ کیلو خریدیم برنج محلی شون بود خیلی خوش طعم و عطره اسمش نمیدونم چی ...

عزیزم تو مهر برو کامفیروز بخر بهترین برنجه چند نمونه مقایسه کن‌.تو جنوبی باید کامفیروز بخری 

یه ایرانیه که فکر میکنه خارجیا بهتر فکر و عمل میکنن در حالیکه خارجیا بدترن نمی‌بینی تا حرف جنگ میشه ...

مگه شما اونجا بودی ودیدی در ضمن هرجایی هرجور آدم پیدا میشه ولی احتکار کردن بین ایرانی ها بیشتره ضمن اینکه وقتی قیمت کالایی بالا میاره هجوم میبرن من وابسته هام آلمان زندگی میکنن لبنیات گرون میشه تا یک هفته هيچ کس نمیخره بعد به قیمت قبل برمیگرده 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
چه جالب نمی‌دونستم ولی خب این که من ازش میخرم پارسال حدود ابان ماه برای اقوام خواستم دیگه برنج نداشت ...

ما خودمون ابان میفروشیم.الان نمیبریم شالیکوبی،چون بخاطر نم داربودن میشکنه

بعضی جاها برداشت خیلی زودتره،الان وقت فروشه 

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
گفت طارم عزیزم بوجاری نمیدونم😐😂هر سال ازش میگیریم عالیه البته بنده خدا گفت برنج ارزون شده

بوجاری یعنی برنجی که الک شده،نیم دانه قاطیش نیس☺️🤗

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
مگه شما اونجا بودی ودیدی در ضمن هرجایی هرجور آدم پیدا میشه ولی احتکار کردن بین ایرانی ها بیشتره ضمن ...

اخبار رو که میبینیم .بله هجوم‌ میبرن اکثریت جاها .

مگه نمی‌گی همه جا هرجور آدمی هست پس چرا خودت جمع می‌بندی میگی ایرانی این تفکر رو داره؟ احتکار بیشتر از مقدار برای یکسال یا کمی بیشتره اونم زمانیکه احتمال جنگ می‌ره .

اینقدر ایرانی تخریب نباشیم .

اخبار رو که میبینیم .بله هجوم‌ میبرن اکثریت جاها .مگه نمی‌گی همه جا هرجور آدمی هست پس چرا خودت جمع م ...

ایشون فک کنم معنی احتکار رو نمیدونن😐

مصرف شخصی با احتکار رو یکی میدونه

ایشون فک کنم معنی احتکار رو نمیدونن😐مصرف شخصی با احتکار رو یکی میدونه

والله از قدیم این مقدار برای سال و بیشتر خرید میکردن .حالا تو این سالها گرونه و اکثریت نمی‌تونیم خب نمی‌تونیم .دیگه از دهن‌ کسی نمی‌بریم که 

کسی که داره بهتره بخره .چون تو ایران برعکس خارج اونا چیزی ارزون نمیشه با به قیمت قبل برنمی‌گرده.