2777
2789
آره اگر میدونی کجاست و پیش کیه و میتونی یه پیغام براش بده که بهش بگن کار واجب داری باهاش.

آخه میخواستم این بار خیلی جلو خودمو بگیرم که اصلا هیچ سراغش ازش نگیرم پیامی که بالا گزاشتم و بخون 

خدایا شکرت❣

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنگ بزن به خانوادش بگو پسر پرنسستون که بلد نیست پدر و همسر خوبی باشه شما جورشو بکشید و برید شیر خشک ...

عزیزم یکم بالا تر به پیام طولانی تر نوشتم میشه راهنماییم کنی 

خدایا شکرت❣
واقعا؟ببین شوهرم بهم گفت بیا بریم خونه مامانم اینا من گفتم امروز حوصله ندارم نمیام کتکم زدزنگ زد به ...

زنگ میزنی به بابات میگی تکلیف منو این پرنسسو مشخص کن بابات میاد میشینه خیلی جدی با این مردک حرف میزنه میشونتش سر جاش برمیگرده خونش 

عین پرنسسا قهر کرده رفته خونه باباش مردک 😂🤦‍♀️

واقعا؟ببین شوهرم بهم گفت بیا بریم خونه مامانم اینا من گفتم امروز حوصله ندارم نمیام کتکم زدزنگ زد به ...

روحیه ها فرق داره

اگر آستانه تحملت بالاس میتونی حرف زور تا آخر عمرت بشنوی و هربار با کتک و بی احترامی نظر خودشو بده که بفرمایید منت کشی کنید و تا آخر عمر همین غلطا رو کنه 

اما اگر ازین شرایط ناراحتی کار آخر رو الان بکن برو خونه پدرت و پدرت زنگ بزنه به پدر همسرت، و عموها و دایی هاش رو مداخله بده و بهشون بگن که تصمیم داری جدا بشی اگه میخاد اینجوری وحشی بازی دربیاره اگر هم اینکارا برات واقعا سخته خوب وایسا تا بیاد هی تو سری بخوری. ببخشید البته این جور مرده زنو یه وسیله ارضا میبینن و مثه کنیز باید گوش به حرف بدی وگرنه خوردت میکنم 

ببین تو ظرفیتت چقده 

وصل به یه مو
زنگ میزنی به بابات میگی تکلیف منو این پرنسسو مشخص کن بابات میاد میشینه خیلی جدی با این مردک حرف میزن ...

پدرم به آدم مهربونیه که نگو اصلا اهل دعوا نیست از کسی حساب نمیبره

خدایا شکرت❣
روحیه ها فرق دارهاگر آستانه تحملت بالاس میتونی حرف زور تا آخر عمرت بشنوی و هربار با کتک و بی احترامی ...

یعنی میگی بزرگ تر هارو مداخله بدم؟

یا یکم صبر کنم 

خیلی ناراحتم گیر کردم واقعا مخصوصا که الان باردارم 

خدایا شکرت❣