2777
2789

عزیزم یکم بیشتر درمورد علم تحقیق کن خیلی چیزشون جدا از این قضیه راست نیست و برای منافعشون یه سری تحقیقات سفارشی پولی حتی خیلی جاها انجام میدن و داستان آدم و حوا بر اساس قران واقعیه میزان ما قرانه تنها چیزی ک تحریف نشد

اونی که علم میگه از تکامل میمون انسان ها به وجود اومدن تا حدودی درسته 

ادمایی به وجود اومدن سرچ گوگل کنی میاره برات، نه فهم داشتن نه عقل داشتن (حیوون دیگه) 

ولی ما از ادم و حوا به وجود اومدیم، تو قران اگه خونده باشی وقتی خدا میگه میخواد مارو افرینش کنه فرشته ها بهش میگن نههه اونا خونریزی و ستم کردن تو زمین چرا دوباره میخای اینکارو کنی(اشاره به همون موجودات تکامل یافته از میمون که علم میگه)  

ولی فرق ما با اونا اینکه ما روح خدا دمیده شده تو وجودمون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشر ها از نظر شکل و قیافه شبیه ما بودند 

ولی به شدت وحشی و دور از تمدن !!!!

یعنی نظریه داروین درسته ولی تا حدودی 

بعد این بشر ها با جن ها که اون ها هم روی زمین بودند به قتل و غارت هم افتادن 

خدا هم کل بشر ها رو نابود کرد با عذاب و یک سری از اجنه که خوب بودند وون زمان رو نگه داشت من جمله ابلیس 

و بقیه رو نابود کرد

واسه همین تو قرآن خداوند می‌فرماید من بشری می آفرینم از گِل ... 

بعد فرشته ها تا اسم بشر رو میشنون 

میترسن و میگن دوباره میخوای کسی رو بیافرینی که روی زمین قتل و جنایت انجام میده ؟!!!!!

که خداوند فرمود من چیزی میدانم که شما نمی‌دانید 

سوره بقره عزیزم