به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بلده جایی که ناراحته، بااصولش ناراحتیش رو بروز بده.
بلده حریم هارو رعایت کنه.
اندازه بره و بیاد، اندازه حرف بزنه، اندازه بگه بخنده.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
سلام عزیزممن تجربیات خودمه چند نکته بگم احترام خانواده شوهر بستگی به تربیت و میزان شعورشون داره همیشه من دیدم به اونی احترام میزارن که حس میکنن سطحشازخودشون پایین تره
یکی اینکه اون عروس محترمانه تر رفتار میکنه دختر عاقل تری هست و رفتم معقولی نسبت به اونیکی عروسها داره
یک دلیل دیگه شغل بهتر عروس هست مثلا تو یک خانواده سراغ دارم دوتا عروس خانه دار یکی پرستار هست به اون که شاغل هست بیشتر احترام میزارن حتی نوع شغل هم مهمه دروغ چرا ما تو فامیل مادری مون چند تا عروس داریم یکیش پرستار تو بیمارستان میلاد تهران عست هر کدوم از فامیل وقت ونوبت دکتر میخوان سریع وقت میکیره براشون همه هم بیشتر از بقیه بهش احترام میزازن خود من با اینکه ازم کوچیکتره عید رو زودتر از ایشون بهش تبریک گفتم
ما خودمون عروس و ددداش بزرگم جرات نداریم بهشون بگیم تو قیامت می کنن در این حد که بگی چه خبر میگن میخواستین چه خبر باشه خدا شاهده دو تا خودشیفته واقعین ولی عروس کوچیکمون خیلی خوش اخلاقه هر دو رو احترام میذاریم اما خب قلبا کوچیکه رو خیلی بیشتر دوست داریم و تو زندگی هیچکدومم دخالتی نداریم احترام ما به هر دو یکی هست اما دوست داشتنمون نه حتی بچه هامم عاشق زندایی کوچیکه هستن و جوری شده بچه های بزرگه میان خونمون پسر من میره استخری جایی