2777
2789
عنوان

شام چی دارین خانوما⁉️😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1087 بازدید | 101 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نرقص به سازش بد عادت میشه بزا مجبور بشه هرچی که هست بخوره

وای دیونه ام کرده عصر که میشه یا میگه گشنه ام هست یا میگه حوصله ام سر رفت کلاس هم نوشتمش اونم ساعت ۳ ظهر هست باز عصر بهونه میگیره باباش هم یک ماهه ندیده دلش تنگه اگه باهاش بحث کنم جرقه میزنه فوران میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
میخام ماکارونی بپزم فعلا برق نیس

برا ما امروز نرفته تا الان احتمالا ساعت 9 میره🤕

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکرو نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش با تو متفاوت است دشمنت نیست.انسان دیگریست. 

سیب زمینی و گوجه سرخ کردم یه کم پلو کبابم داریم ولی فردا قیمه میزارم

به به😋

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکرو نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش با تو متفاوت است دشمنت نیست.انسان دیگریست. 

هنوز معلوم نیست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

وای دیونه ام کرده عصر که میشه یا میگه گشنه ام هست یا میگه حوصله ام سر رفت کلاس هم نوشتمش اونم ساعت ۳ ...

چند سالشه؟ 

خب پس دلتنگه حق میدم بهش🥲😂

پسر کوچیکم سرما خورده میخوام سرخ کردنی درست نکنم

ایشالله زود خوب بشه عزیزم

بهش پای مرغ بده بخوره یا سوپ درست کن سریع خوب شه

آبگوشت مرغ هم خوبه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚