2777
2789
بستگی به نوع میوه داره مثلاً اگر میوه هندوانه و خربزه که آبدار هست بله برای شیرینی جدا می‌ذارم که شی ...

شما مهموناتون که از راه دور میان قبل شام براشون شیرینی و چای میارید یا بعد شام شیرینی میارید و بعد میوه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما وقتی دور اول چای میبرید برای دور دوم استکانهارو میخورید بعد دور دوم میریزید

اگر منظورتون شستن هست اگر تعداد مهمانها زیاد باشه بله حتما می‌شورم خشک میکنم و مجدد چای میریزم اما اگر تعداد کم مثلاً یکی دونفر باشه موقع جمع کردن می‌دونم کدوم لیوان مال چه کسی توی همون مجدد چای میریزم ولی اگر ببینم جای رژ باشه یا لک شده باشه حتما میشورم

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
شما مهموناتون که از راه دور میان قبل شام براشون شیرینی و چای میارید یا بعد شام شیرینی میارید و بعد م ...

چون خودم دوست ندارم بعد غذا وای بخورم قبلش میبرم

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
شما وقتی دور اول چای میبرید برای دور دوم استکانهارو میخورید بعد دور دوم میریزید

معمولا دور اول چای میریزم برای دور بعدی قوری چای میکنم بعد میارم میریزم براشون....

اگرهم استکانها رو جمع کنم ، تو استکان یا لیوان جدید چای میریزم  

خدایا دوستت دارمممم ❣❣