2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حسن یوسف زیاد دارم ،گل حساسیه هم نور کافی میخواد هم اب ،هیچ وقت نباید خاکش خشک باشه همیشه باید رطوبت داشته باشه وگر نه خشک میشه

الا بذکرلله تطمئن القلوب

برو کود تقویتی بگیر...آهن پتاس و منزیم و یدفولیک و کلی چیزای دیگه داره...من5 تومن میگیرم یه سالم میره...ماهی یبار باهاش آبیاری کن...پشت پنجره بذار...خاکش خشک شد آب بده...شته سفید گرفت با دستمال کاغذی پاک کن اونا گیاه خشک میکنن...

وقتی میذاری تو خاک ،دو سه روز اول کمی پژمرده میشه بعد سرحال میشه

یه خاک خود گلفروش بهم پیشنهاد داد، خاک کاکتوس ،یه بسته ۵ هزار تومن.گفت بهتر از خاک معمولی...الان حسن یوسف های من تو خاک کاکتوسن

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
خاک گلدون دیگه از باغچه مامانم اینا میارم اونجا پر از این گل و گیاه پشت پنجره هم میزارم نمیدونم چی م ...

اینجا عکس بذار...تو سایت های گل و گیاه هم عکس بذاری تخصصی تر راهنمایی میکنن...