2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خوشبحالتون ما هر روز برنج نباشه نمیتونیم غذا بخوریم 😭

برنج جز اینکه یه عالمه کربوهیدرات وارد بدن کنه و در نهایت پف شکم و چاقی بیاره چه فایده ای داره؟

اونقدر که بدنت به پروتئین و فیبر و ویتامین نیازداره به نشاسته و کربو نیازی نداره

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

برنج جز اینکه یه عالمه کربوهیدرات وارد بدن کنه و در نهایت پف شکم و چاقی بیاره چه فایده ای داره؟اونقد ...

حالا خودم وزنم کمه داداشمم لاغر مردنی با وجود اینکه هر روز غذای برنجی حتی بعضی شبا شام هم برنجی اما واقعا بدون حذف برنج نمیشه 

الانم قیمتش خیلی رفته بالا همراه خوردنش انداره قیمت برنجو غصه پولشو باید بخوری

حالا خودم وزنم کمه داداشمم لاغر مردنی با وجود اینکه هر روز غذای برنجی حتی بعضی شبا شام هم برنجی اما ...

نمیدونم والا

نوش جونتون

ما از لحاظ خرید و قیمتش اصلا مشکلی نداریم ولی کلا خانوادگی به برنج علاقه نداریم چون به خورشت خالی و غذاهای غیربرنجی بیشتر علاقه مندیم

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

به غیر از برنج غذا نونی چیا میخورید

ما کلا شبها برنج نمی خوریم ، همسر و پسرم دوس ندارن 

کتلت ، شامی ، کوکو ، ماکارونی ، سوسیس بندری ، املت ، تخم و مرغ و سیب زمینی،  کشک بادمجون ، بعضی غذاهای ترکیبی مرغ و پنیر ، کوکو سبزی  و ......