2777
2789
چی بگم خوشحالم از این بابتاز ایندم نگرانم عقط

اینم جواب قطعی هوش مصنوعی که تمام اطلاعات رو داره حالا هی حرص آینده رو بخور الکی و تموم روزای قشنگت رو هدر بده با فکر و خیال بیهوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیه تو دختر خوبی هستی و به خاطر اینکه میخواستی زندگیتو بسازی ایراد هاشو ندید گرفتی میخواستی که ایراد بیخود نگیری و تحمل کردی .

ولی از ابنکه اینقدر عزت نفس داشتی که دیگه سختگیری های بیخودشو تحمل نکروی خوشحال باش .به هر حال ادم ذهنش درگیر میسه  عیب نداره تو واقعاوخیلی عاقلی دختر باور کن بعد میگفت بیا با مادرم زندگی کنیم بایدم‌پسر بزایی

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

۱۳ سال بنظر من مهم نیست

ولی بقیه چیزایی ک گفتی مهم بود

عدو شود سبب خیرر اگر خدا خواهد

لطف خدا شامل حالت شده 

الان یه کوچولو ناراحتی و طبیعیه

اگه ناراحت نیودی ینی حس هات درست کار نمیکرد

ولی ۶ ماه دیگه قهقهه میزنی ک اخیش خوب شد اونو رد کردم

شما ک گفتی دکترم تایید کرده چشمات انحراف نداره

ولی حتی اگه انحرافم داشت همون بهتر ک ردش کردی

چون کسی که ادم و بحاطر قیافه و هیکل و قد بخواد فردا یه خوشگل تر و قدبلند تر دلشو میبره

پس شاد باش که تو برد کردی

ضمن اینکه شکا تازه اول راهی

۲۰ سال اصلا سنی نیس

اگه برگشت باز گولشو نخوریا

بزار اون گولتو بخوره

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

میدونی چیه تو دختر خوبی هستی و به خاطر اینکه میخواستی زندگیتو بسازی ایراد هاشو ندید گرفتی میخواستی ک ...

چی بگم

مامانش مثلا بغلم میکرد انگار کل بدنمو لمس میکرد

سینه هامم دست میزد ببینه سر جاشه یا نه حتی مامانمم متوجه شده بود

بمیرم برات من درکت میکنم 

منم چشممم انحراف نداشت یه نفر رفته بود تحقیق پیش رفیق بابام اونم گفته بود دختر خوبیه فقط چشمش منحرفه با اینکه هیچکس دیگه بهم نگفته بود خواستگارمو پروند خیلیم ادم خوبی بود من رفتم دکتر گف چشمت اصلا مشکل نداره 

بعد چند وقت همون اقا اومد تحقیقات که برا پسرش برن خواستگاری تحقیقات برای یه دختر دیگع بابام تاییدش کرد ولی بابای اون دختره راهشون نداده بود 

من اینو شنیدم گفتم کارمایه

زندگی ادامه داره🩷🥲گاهی نداده‌های خدا، بزرگ‌ترین داده‌ها هستن

چی بگممامانش مثلا بغلم میکرد انگار کل بدنمو لمس میکردسینه هامم دست میزد ببینه سر جاشه یا نه حتی ماما ...

وای چه قدر زشت احتمالا میخواستن پشت حجله هم بشینن🤣راحت شدی دختر

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
بمیرم برات من درکت میکنم منم چشممم انحراف نداشت یه نفر رفته بود تحقیق پیش رفیق بابام اونم گفته بود د ...

کاش اینام جواب حرفشونو پس بدن من‌که دلم خیلی شکست

باباش خیلی ادم خوبی بود به بابام زنگ زده بود که باعث این حرفا خانوممه توروخدا حلال کنین پسر من‌لایق دختر شما نبود 

اینا از همه جا تحقیق کرده بودن مارو یعنی همه هم تعریفمون کرده بودن

نامزد نبودیممحرمم نبودیم اصلا فقط رفتیم ازمایشاز همین میترسم بگن نامزدیش بهم خورد

دیگه از چی میترسی وقتی فقط ازمایش دادین؟؟؟ته تهش میگی خونمون به هم نخورد هرچند بنظر من الکی حساسی

کاش اینام جواب حرفشونو پس بدن من‌که دلم خیلی شکستباباش خیلی ادم خوبی بود به بابام زنگ زده بود که باع ...

نگران نباش خدا جوابشونو میده 

از من که خوب جواب پس دادن و به گوشم رسید

چون واقعا دلم شکست و واگذارشون کردم به خدا

زندگی ادامه داره🩷🥲گاهی نداده‌های خدا، بزرگ‌ترین داده‌ها هستن