2777
2789
افرین به عقلت که بازم کات کردینگفتی زشته اشکال نداره فلانی چی میگه بهمانی چی میگه خداروشکر که بهم زد ...

اخه ازمایشم رفتیم

حس میکنم اینده ازدواج کنم همه میفهمن یبار ازمایش رفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمها دخترا توروخدا انقدر به نظر مردم اهمیت ندین ، حالا مردم فلان میگن حالامردم چی میگن ، گور بابا ...

خب واسه همین تموم کردم

ما بهم محرمم نبودیم یعنی فقط ازمایش رفتیم

حس میکنم اینده قراره مشخص شه

نامزدیو برای همین چیزا گذاشتن دیگهفکر چیو میکنی آخهخدا نجاتت دادچخبره سیزده ساااال اختلاف سنی

نامزد نبودیم

محرمم نبودیم اصلا فقط رفتیم ازمایش

از همین میترسم بگن نامزدیش بهم خورد

یه چیزی بگم؟ هروقت این افکار اومد سراغت به اون آدمایی فکر کن که ازدواج کردن بعد یکسال بخاطر عدم تفاهم جدا شدن ! یا اونی که بچه دار شد مجبور شد جدا بشه یا اونی که توانایی مالی نداره و تا آخر عمرش مجبوره بسوزه و بسازه پس تو خیلی شانس آوردی که تا همون آزمایش رفتی و برگشتی خدا دوستت داشت خدا باعث شد روی واقعیش رو قبل عقد بشناسی تا کار از کار نگذشته خودشونو نشون دادن ،و اینکه اون عیب نبود بهونه بود ،مطمئنا از بس خسیس بود ترجیح داد مجرد بمونه و تموم پولاشو ببره داخل قبرش والا حیفی دختر یادت باشه تو لایق کسی هستی که تورو پرستش کنه زن خیلی موجود مقدسی هست خودت رو دست کم نگیر

خب واسه همین تموم کردمما بهم محرمم نبودیم یعنی فقط ازمایش رفتیمحس میکنم اینده قراره مشخص شه

ولی هنوزم با اینکه کار درست رو انجام دادی باز به نظر مردم اهمیت میدی و میگی که حالا مردم میگن این یبار آزمایش رفت

🥀

اخه ازمایشم رفتیمحس میکنم اینده ازدواج کنم همه میفهمن یبار ازمایش رفتم

بابا طرف دو تا بچه داره با پسر مجرد ازدواج می‌کنه ،چبدر اون مرد از لحاظ روحی بهت صدمه زده که به اینجور چیزا فکر می‌کنی ! بخاطر آرامش خودت یه چند جلسه برو روانشناس بذار ذهنت آروم بگیره 

اخه ازمایشم رفتیمحس میکنم اینده ازدواج کنم همه میفهمن یبار ازمایش رفتم

عزیزم خانما با دو تا بچه از همسرشون جدا میشن بعد میرن با یه پسر مجرد ازدواج میکنن هیچ مشکلی هم پیش نمیاد

ازمایش رفتی ایدز که نداشتی بی حیایی و خراب بازی که درنیاوردی

آزمایش سیر یه ازدواجه که خداروشکر که تو مرحله آزمایش تموم شده