2777
2789
عنوان

بیایین بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 7385 بازدید | 2392 پست
بگو عزیزم

به نام خدا 😂

خلم من ؟  بیام با تویی که فقط با مامان بزرگ من حرف نزدی اونم چون نی نی سایت نداره 🤣

کلماتی که از دهان شما خارج میشوند ویترین فروشگاه شعور شماست :)

الهه یه جمله اماده کردم ببین چطوریه برای شما نیستا برای یکیه بگم ؟

بگو

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی روزگار🤣🤣🤣نهم سخته؟اصلا درسو شروع کردن یا دوره ست فعلا؟

سخته ؟ نه سخت چیهههههههههههههههههههههههههههههههه  اسونه 

فقط بیای ..... میشی 🤣

عه پس احتمالا در حد تیزهوشان سخت میگیرن🤣💔عیب نداره میگذره

💔😐به خدا تیزهوشان نیستم حاجی امروز مثلا وکالت داشتیم ادای قاضی هارو درمی‌آوریم من متهم بودم آخرشم من قاتل شدم 💔تا جایی که باید از خودم حمایت میکردم بیشتر ر...یدم به خودمم اعصابم خورده خوابیدم تازه بیدار شدم بچه ها هم داشتن همش بهم میگفتن قاتل😐😐😐💔💔💔💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

💔😐به خدا تیزهوشان نیستم حاجی امروز مثلا وکالت داشتیم ادای قاضی هارو درمی‌آوریم من متهم بودم آخرشم ...

قاتل شدی 🤣🤣🤣

سخته ؟ نه سخت چیهههههههههههههههههههههههههههههههه اسونه فقط بیای ..... میشی 🤣

بالاخره سخته یا آسون🤣🤣🤣

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

اصغر

🏴‍☠️ -حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  طوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT

💔😐به خدا تیزهوشان نیستم حاجی امروز مثلا وکالت داشتیم ادای قاضی هارو درمی‌آوریم من متهم بودم آخرشم ...

شت چه چرت و پرت این مال کدوم درسه🤕🤣آمادگی دفاعیه یا مطالعاته

الهه ی قاتل😂🔪🔪🔪