2777
2789
عنوان

بیایین بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 10834 بازدید | 3361 پست
درسسسس

اه تف به این زندگی 😊🔪

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@آرزو1388‍ @honye_ella‍ @فرشته_شیطون‍ @ونگوگ_2910‍ @army_66‍ بیایین یه سوال دارم نمیتونم تک به تک از ...

جآنم؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

زبان ترکی رو میگم😂

نه😂😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

هیچکس جای منو برای اون نمیگیره ( شتر در خواب بیند پنبه دانه ) 🤣🤣🤣🤣

😂😂

از صدفت خارج شدی ؟ 🤣

شیطونه دیگه از صدف که هیچ از دریا و شمال هم خارج شده

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

فرار کرده باید ببریمش دریا 😂😂

ولی اول باید یه صدف براش پیدا کنیم🥺

اگه یه خون آشام یه زامبی رو گاز بگیره ، زامبی تبدیل به خون آشام میشه یا خون آشام تبدیل به زامبی ؟

یا اکثر امام زاده ها این دیگه چه سوالیه🤣🤣🤣

خب از لحاظ علمی(دانشمند شدم•-•) خوناشام به خون انسان نیاز داره تا زنده بمونه پس زامبی میشه خون اشام یا اصلا تغیری نکنه👍🏻

«مردم وقتی زخمشون خوب میشه چسب زخمو دور میندازن... 🥀ولی من همیشه تو زندگیم چسب زخم بودم🥀» 

اه تف به این زندگی 😊🔪

ارههه