2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

42 بازدید | 7 پست

من یه برادری دارم مجازیه یعنی رفت و آمد ان چنانی نداریم چت میکنیم در حد سلام و احوالپرسی و اینا خیلی هم مرد خوبیه برای خانواده اش تلاش میکنه پدرش فوت کرده خرج مادر و خواهرش و میده بعد من یکی هست مبخوام باهاش ازدواج کنم ولی خب کلا خیلی خساسه که پسر در و برم نباشه میگه برادرت نه ولی خب من برادرانه داداش مو خیلب دوست دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرتم بذار بیاد اینجا چند تا خواهر داشته باشه بعد همین تاپیکتو تکرار کن

خب این فرق میکنه من خیلی وقته میشناسمش بعدشم اصلا ارتباطی نیست بعدشم آدم خوب و قابل اعتمادیه همیشه کنارم بوده

خب این فرق میکنه من خیلی وقته میشناسمش بعدشم اصلا ارتباطی نیست بعدشم آدم خوب و قابل اعتمادیه همیشه ک ...

به شوهرت بگو بیاد من خواهرش محرم اسرارش... تو زندگیتونم دخالت نمیکنم.... عقل ندارید بعد تاپیک میزنید 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
به شوهرت بگو بیاد من خواهرش محرم اسرارش... تو زندگیتونم دخالت نمیکنم.... عقل ندارید بعد تاپیک میزنید

اون هیچ وقت همیچین کاری نمیکنه چون عاشقمه حتی به خاطر من از شهر شون اومده شهر ما زندگی میکنه بعدشم هنوز شوهرم نیست