2777
2789

زیاد میان خونتون؟ 

خواهرهای من زیاد میان 

من نمی دونم چی بهشون بگم هر روز اینجان

ولی خب خودم انشالله تا دو ماه دیگه بیشتر اینجا نمیمونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو ماه که بیشتر نیست،تحمل کن

درکت میکنم ولی حیفه واسه دو ماه روتون تو روی هم باز بشه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

چن تا خواهر داری ؟ میان اذیتت میکنن؟ خب خونه ی پدر نیان کجا برن اخه خودت نامزدی ؟

نه من مجردم. 

خب هر روز میان 

سه چهار ساعت 

هفته ای یک بار بیان طوری نیست

برادر متاهلم هفت ساله ازدواج کرده 

هرروز اینجاست  ناهار و شام هم میمونن

خودشو خانومش و بچه اش.

سخت نگیر خونه ی شلوغ قشنگه دور هم بگین و 

چایی دم کنین و 

خوش بگذرونین .

تو که میخوای دو ماه دیگه بری بنظرم چیزی نگو 

برادر متاهلم هفت ساله ازدواج کرده هرروز اینجاست ناهار و شام هم میموننخودشو خانومش و بچه اش.سخت نگیر ...

وای نه من اذیت میشم

بله سنم‌پایین تر بود ذوق هم‌ میکردم 

واقعا عیر قابل تحمل شده برام

من مجردم اما چون اذیتم بدون هیچ پشتوانه میخوام از اینجا برم

منم شرایطم مثل شماست

ولی شرایط مستقل شدنو ندارم

یه بار رومون توی روی هم باز شد،گفتن اینجا خونه ی اونا هم هست،اونی ک سربار منم و...

دیگه هیچ وقت مثل سابق نشدیم با هم

بنظرم نمیارزه به گفتنش

خودشون باید درک میکردن ک نمیکنن،گفتن شما شاید باعث بدتر شدن روابط بشه مخصوصا ک مامان باباتون هم چیزی نمیگن

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

منم شرایطم مثل شماستولی شرایط مستقل شدنو ندارمیه بار رومون توی روی هم باز شد،گفتن اینجا خونه ی اونا ...

اره من فقط به پدرم و مادرم گفتم 

نگفتم به خودشون 

خیلی بی درکن

باید مستقل بشیم

منم شرایطش ندارم 

اما باید شرایطش هر جور شده بسازم

اره من فقط به پدرم و مادرم گفتم نگفتم به خودشون خیلی بی درکنباید مستقل بشیممنم شرایطش ندارم اما باید ...

آره واقعا،تنها راه مستقل شدنه

حیف عمرمون ک رفت

ان شالله خیلی زود مستقل شی♥️