2777
2789
عنوان

خیلی بده حق اعتراض هم ندارم

113 بازدید | 9 پست

خواهرام متاهلن هر روز اینجان یعنی خونه پدرم. 

من نهایتا تا دوماه دیگه امکان مستقل شدن ندارم

تازه یکیشون که بچه کوچک هم داره میخواد آخر هفته بیاد چهار روز بمونن

نمی دونم چطوری بی خیال باشم 

اعتراض هم نمیتونم بکنم چون خونه پدر اونها هم هست. 

خستم بچه ها کاش من اینجا نبودم

کاش کمتر می اومدن

به نظرتون بگم مگه شما تاره عروسین هر روز اینجایین؟

بگی هم فایده ندارد😂 دوستای منم خواهرای متاهل شون همش خونه پدرشونن

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگی هم فایده ندارد😂 دوستای منم خواهرای متاهل شون همش خونه پدرشونن

تاره عروس بودن حق میدادم 

نمی دونم کلافه ام 

اصلا علت این که حس بد دارم اینجا باشن را نمی‌فهمم 

من تازه عروس هم بودم زیاد نمیرفتم ۱۲ ساله ازدواج کردم یک شب خونه پدرم نموندم بعدازظهر میرم بعد شام برمیگردم اونم بیشتر موقعها به زور میرم بابام چندبار زنگ میزنه یا داداشم میاد سراغم که میرم 

من تازه عروس هم بودم زیاد نمیرفتم ۱۲ ساله ازدواج کردم یک شب خونه پدرم نموندم بعدازظهر میرم بعد شام ب ...

منم خودمو میشناسم اگر ازدواج کرده بودم نمی اومدم 

خونه پدر اوناهم هست ولی باید شعور داشته باشن انقدر مزاحم نشن.اونا الان دیگه زندگیه مستقل خودشونو دارن.شما خونت اونجاست اولویت با شماست دارن حق شمارو ضایع میکنن.

اگرم خیلی دلشون میخواد پدر مادرشونو ببینن خب دعوتشون کنن نه اینکه هی پلاس شن و آزار واسه بقیه

کاربر خانم هستم.

خونه پدر اوناهم هست ولی باید شعور داشته باشن انقدر مزاحم نشن.اونا الان دیگه زندگیه مستقل خودشونو دار ...

منم به مادرم گفتم شما هم برو اصلا نمیره خونه هاشون

تازه بقیه وقتها هم که خونمون نیستن مدام دارن تلفنی زنگ میزنن و صحبت میکنن