2777
2789

خیلی قشنگ خیلی تمیز

سالن‌های ورزشی خیلی خفن

واحد های درسی معقول و درسطح متوسط مثلا چیزایی ک تو ریاضی دبستان میخوندیم اونا تو دبیرستان میخوندن

بعد ما واحدهای درسی خیلی زیاد مباحث سخت کنکور مون از آزمون وردی خیلیی جاها سخت تره با وجود این امکانات زیادی ک داریم:)

حتی ی کارگر داشتن ی چیزی رو برش میداد هر ۲۰ ثانیه با ی چیزی مثل جارو برقی زمینو تمیز می‌کرد  گردو خاک رو سطح صاف زمین نمونه...

دانشگاه ها انگار وسط جنگل هوای خیلی خوبببب کلبه ساختمون های شبیه قصرر

دانشگاه ما ک انگار وسط بیابون ساختن

خدایا چیشد ک ترجیح دادی اونا اونجا بدنیا بیان مانه:(

امضا میخوای چیکار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره دیدی به خدا صبح تا حالا افسردگی گرفتم امکانات خارج میبینم خونه هاشون محل زندگیشون امکانتشون 

ما داریم تو جهنم وزندگی میکنیم🥲🥲🥲

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

وای اره دیدی به خدا صبح تا حالا افسردگی گرفتم امکانات خارج میبینم خونه هاشون محل زندگیشون امکانتشون ...

من سردر شدید گرفتم وقتی ب معلمای جیغ جیغو و فضای ترسناکی ک شبیه تیمارستان بود بزرگ شدم فکر میکنم

امضا میخوای چیکار 

فیلم مدرسه های فنلاند رو ندیدی الکی نیست که شادترین کشور دنیا شدن

ن ولی شنیدم ک بهترین مدارس دنیارو دارن  و درس و بازی باهمه  خوشبحالشون خدایی زندگی رو اونا میکنن 

امضا میخوای چیکار 

یه فیلم دیدم دانش امریکا اخر سال تحیلی به هر بچه ای حدود۲کیلو لوازم تحریر داده بودن نو نو 

میگفت اینا اینکار میکنن گه اقتصادشوم رونق بگیره برن برا سال جدید لوازم تحریر تاه بخرن😩😩😩

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

من در ایران توی مدرسه ای درس خوندم که همه چیز داشت. باشگاه، آمفی تئاتر، سه تا آزمایشگاه جدای مجهز و حتی استخر که البته یه مشکلی پیش اومد نمیشد استفاده کرد.

برای آموزش نقاشی، آتلیه مخصوص داشتیم. رشته های تخصصی آبرنگ و...

اول اینکه خواستم بگم اگر به امکاناته، ما هم توی ایران داریم

دوم اینکه اونجام همه مدارسشون اینقدر گل و بلبل نیست. مثل ما دوبای و غیرانتفاعی و... داره...دولتی ها حتی چند سطح...

و اینکه خب حالا مگه ما همچین مدرسه ای درس خوندیم، چی شدیم  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

جونیمون بچگیمون تو این جهنم حیف شد😩🥺🥺🥲🥲