2777
2789

سلام سه روز پیش ماشین رفتیم خریدم بنگاه طرف گفت بی رنگه ظرف ۴۸ ساعت وقت دارید ک ببر ید کارشناسی اگه رنگ داشته بیارین ما بردیم گفت یه کم کنار گلگیرش رنگ داره دیگه اوردیم بهش گفتم و اینا و ماشین هم به دلمون نشسته بود بعد رنگشم چیز مهمی نبود خیلی کم بود طرف گفت چیکار میکنین گفتیم میبریم ولی تا ۴۸ ساعت هم وقت داشتیم ک من پشیمون شدم عصرش بهش زنگ زدم گفت ماشین بیار و گفت شما میدونستین رنگ داره بردین و بحثمون شدم حالا این اقا بمن نگفته بود ک ماشین بردی پس نمیگیرم من فک کردم تا ۴۸ ساعت فرصت دارم ... حالا پولمون تا پنجشنبه بهمون گفت وقت بدین  و پشت قول نامه هم نوشته ک ماشین سالم تحویل گرفته و پولمون تا پنجشنبه واریز میکنه امضا و اثر انگشت هم زده حالا اگه نداد تا پنجشنبه من باید چیکار کنم 🥲🥲🥲🥲 اون پولو با بدختی جور کرده بودیم

پولتو رفته بدون ‌یه لکه رنگ چیزی نیست برو بگیر استفاده کناصلا بفروشش اما ماشینو پس بگیر .پولتو میخور ...

‌با اینکه پشت قولنامه امضا کرده  و اثر انگشت زده ک پولو میده تا سیزدهم ممکنه نده یعنی نمیتونم شکایت کنم؟   دوستمم وکیله باهامون بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.