2777
2789
ببين هادي كه نه مادر كه بشي ميفهمي ولي اونقد بدبختي ديگه داشتن فرصت غصه خوردن پيدا نميكردن

دقیقا چون همش مشغول بودن. خودشون گاو میدوشیدن. خودشون نون میپختن. سر زمین کشاورزی هم میرفتم. کلی هم بچه و رسیدگی و بارداری بعدی رو داشتن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان جنگ من دبستانی بودم.بعد هم بمباران و موشک باران می شدیم هم جوون و نوجوون از دوازده سالگی میرفتن جبهه.دیگه شهید شدن و شهید اوردن عادی بود.توی کوچمون هر خونه ای یه شهید داشت.هر چند روز یه بار شهید می اوردن. که دست کم چند تا شون مال محله ما بود.بمب هم میریختن کلی همسایه و همکلاسی و اینا شهید میشد.اره مردن خیلی عادی بود راحت بر زبون میاوردن و می گفتن فلانی هم افقی شدا.فلانی هم رفتا....خیلی خیلی عادی

چون بچه زیاد داشتن و درگیری های زندگی اون زمان خیلی خیلی بیشتر بود نمی‌تونستن زیاد به این موضوع بها بدن ، ولی خب بازم براشون سخت بوده

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

قدیما کلا همین جوری بوده منم مادربزرگم یه دوقلو از دست داده با یک دختر ۲ساله ولی وقتی تعریف میکنه ان ...

حتی دختر دو ساله اش؟ اون دوقلو چند سالشون بوده ؟ 

بعد تعریف کن چی تعریف می‌کنه ازشون؟

حتی دختر دو ساله اش؟ اون دوقلو چند سالشون بوده ؟ بعد تعریف کن چی تعریف می‌کنه ازشون؟

اره حتی دوسالش هیچی ریلکس تعریف میکنه که چی شد مردن دوقلو هاش چند روزه بودن

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خب خانوادش که اینا رو نمیگفتن

چرا یه جورایی عادی شده بود.میگفتن.هر کی می خواست بره جبهه مثلا برادرش می گفت فلانی عمودی میری افقی بر می گردی.نمی دونم چجوری بگم.صبح که از خواب بیدار میشدیم تا یک ربع اول فکر می کردیم مردیم و حالا تو اون دنیاییم.بعدش که می دیدیم زنده ایم به هم می گفتیم ا. یه شب دیگه هم زنده موندیم.فکرشو بکن  پنج شش  ساله بودیم و اینطوری با مرگ زندگی می کردیم