2777
2789
عنوان

دوستی با جنس مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 54 پست
بله اتفاقا یکی شون واسه اینکه تو جامعه شون بد میدونن از بچه ش پنهان کرده بود وقتی بچه ش فهمید گفت نم ...

احتمالا ۲۰۰ سال پیششونو دیدی

یا مستندای شبکه افق بوده

الان با شکم حامله مدرسه هم میرن بچشونم به دنیا میارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غربو دیدی تا حالا عزیزم؟گوش شیطون کر از دوس پسراشون بچه دار میشن

غربو ول کن😁 شرق هم همینه

مثلا توی چین این موضوع کاملا عادی سازه شده که دو نفر بدون ازدواج بچه دار بشن

و تمام حق و حقوق قانونی بچه سرجاشه و همچنین والدین

به جای اینکارا جاهایی برو که شناخته شی تا معرفی شی برای ازدواجمثلا من میدیدم بعضیا میرفتن کلاس قرآن ...

نه میخوام دانشگاه شرکت کنم برای مقاطع بالاتر ارشد

کار خوب پیدا نکردم

آخه شما قصدتون ازدواج بود نه دوستی

بعد یه سال به این فکر افتادیم که ازدواج کنیم

من ۲۰ سالم بود

ولی در کل دوستیا بیشتر واسه تجربه ان،قرار نیس ته همشون ازدواج باشه.مخصوصا که پسرا الان اکثرا گدا گشنه صفتن و مرد نیستن.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

کسی که علی میخواد باید فاطمه باشهکسی هم که فاطمه میخواد باید علی باشه

کاش دقیقا اینطوری باشه 

اما حساب کتاب خدا فرق داره...نمیدونم قسمت تا چه حد درسته و ادما برچه اساس باهم جور میشن

تضمینی نیست خوب باشی خوب گیرت بیاد

ببین میشه یه زحمتی بکشی گل؟هرجا تو هر تاپیکی کامنت و پستی از من دیدی رد شو و بگذر اصلا ریپ نزن دمت گ ...

ببین عزیزم اینجا ی محیط عمومیه و هرکسی حق اظهار نظر داره این اولا 

دوما طرز تفکر نادرست شما درمورد من اصلا برام مهم نیس چون اگه چهارتا کتاب خونده بودی الان وضع فکر کردنت این نبود و کسایی مثل من مجبور نبودن بیان برات واقعیت های جامعه رو توضیح بدن 

ی لطفی هم کن وقتی دورو بر خودت همه با ارتباط های غیر اخلاقی ازدواج کردن تعمیم نده به بقیه ی جامعه که واسه کسایی که اینجا میخونن روابط غیراخلاقی عادی سازی بشه🌹🌹 شما اگه ایرانی هستی باید بدونی کشور ما ی کشور مسلمون و قوانینی هم داره در خصوص اینکه کار های غلط رو تو محیط های عمومی عادی سازی نکنیم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
اینجا ایرانه ها

میدونم

دارم میگم غربیا اون مدلین

انقد نیان بگن تو غرب این چیزا قفله و از این حرفا

غربو ول کن😁 شرق هم همینهمثلا توی چین این موضوع کاملا عادی سازه شده که دو نفر بدون ازدواج بچه دار بش ...

آره

حالا من کار به درست و غلطش ندارم

ولی لجم میگیره میگن غربم اینجوری نیس😂

کجا اینطوری نیس آخه😂

نه قسمت نه حکمت خدا نرفتی تو دلش اینجوری میگی منم الان یکیو دوست دارم که اونم خیلی دوستم داره ولی خا ...

خب بعضیا که همسر خوبی نصیبشون نمیشه یعنی خدا خواسته و قسمت بوده؟ 

اغلب این دوستی‌ها هیچ نتیجه ی خوبی نداره با سواستفاده و وابستگی و دلتنگی ومشکلات بیشمار تموم میشه تازه اگه دخترخانوم عاقلانه رفتار کنه  فریب نخوره وخط قرمزهاشو حفظ کنه و عکس اتو دست طرف مقابلش نده 

ببین میشه یه زحمتی بکشی گل؟هرجا تو هر تاپیکی کامنت و پستی از من دیدی رد شو و بگذر اصلا ریپ نزن دمت گ ...

باور کن یه حرف هایی ادم اینجا میشنوه که خشکش میزنه 

اینا واقعیت جامعه رو نمیبینن چیزی که دوست دارن میبینن !!

انگار تو یه ایران دیگه ان چیزای که تو اینستا میبینیم تو یه ایران دیگه اس

دل کسایی رو میشکنی که اصلا برات مهم نیستن ولی کارماشو سر کسی پس میدی که خیلی برات مهمه:)                       INFJ