2777
2789
عنوان

پایین بودن تراز سوابق

157 بازدید | 14 پست

سلام من از رشته حسابداری به تجربی تطبیق زدم و دروس فارسی و دینی و سلامت و هویت رو ازم پذیرفتن 

و من امسال کنکور دروس شیمی فیزیک ریاضی و زیست و عربی و زبان رو امتحان دادم 

معدلمم چهارده و چهل و هفت شد اما تراز سوابقم ۳۳۰۰ شد ممکنه اون درس‌هایی که تطبیق زدم بهم تراز نداده باشن؟ آخه هر طوری حساب میکنم و میپرسم ترازم رو خیلی پایین دادن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو نه گفتن که درس هایی که ازم قبول کردن مث فارسی و دینی و هویت و سلامت رو امتحان ندادم

نه دیگه بخاطر همینه ترازت خیلی بد اومده اونارو الان صفر وارد کردن کدوم اینده خراب کنی اینو بهت گفته فدات شم باید ١٠تاشو باهم میدادی

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

آره خیلی کم تراز داده بهت

بله برای این تراز باید حداقل چهار تا ده داشتم تو کار نامم نمی‌دونم چکار کنم هرکسی یه حرفی میزنه تاییدیه سوابق تحصیلی هم گرفتم زمانی که اعلام شد اما فکر کنم برای این چهار درس برام ترازی ندادن

نه دیگه بخاطر همینه ترازت خیلی بد اومده اونارو الان صفر وارد کردن کدوم اینده خراب کنی اینو بهت گفته ...

اگه بهت بگم مدیر مدرسه گفته باورت میشه ؛ گفت اینا رو پذیرفتن و نمی‌خواد امتحان بدی و منم ندادم و بدبختی برای کنکور سال دیگه شرایط سخت تر شده ترمیم تک درس نداریم یازدهم رو داریم دارم دیوونه میشم 

اگه بهت بگم مدیر مدرسه گفته باورت میشه ؛ گفت اینا رو پذیرفتن و نمی‌خواد امتحان بدی و منم ندادم و بدب ...

خیلی متاسفم برات یعنی بب مسولانه اومده با زندگیت بازی کرده

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

چطوری به کجا اصن خیلی سردر گمم نمی‌دونم چکار کنم

قطمت ارتباط با ما بالای صفحه سمت چپ بعد ارتباط از طریق اینترنت بعدم به صفحه باز میشه اول باید ایمل و شماره ات رو عضو کنی همون شماره و ایمیل ثبت نامت ترجیحا بعد سال کنکور درخواست جدید درخواست میدی 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
قطمت ارتباط با ما بالای صفحه سمت چپ بعد ارتباط از طریق اینترنت بعدم به صفحه باز میشه اول باید ایمل و ...

پارسال من این قسمت زدم گفت تراز سوابق با سنجش نیس برو سایت اموزش پرورش اونجام اعتراض زدم تا امروز جواب ندادن

من ازدیدن موفقیت لذت میبرم،چه برای من باشه چه برای تو!  
پارسال من این قسمت زدم گفت تراز سوابق با سنجش نیس برو سایت اموزش پرورش اونجام اعتراض زدم تا امروز جو ...

عه پس آموزش پرورش همشون تنبلن چک نمیکنن پس اعتراض زدنم فایده نداره🤧🤦🏻‍♀️

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
عه پس آموزش پرورش همشون تنبلن چک نمیکنن پس اعتراض زدنم فایده نداره🤧🤦🏻‍♀️

دقیقا ولی میگن اونایی که فرهنگیان قبول شدن چون زودتر تراز سوابقشونو اعلام کردن تراز سوابقشونو کم دادن اعتراض کردن ترازشون تغییر کرده  و بالا رفته

من ازدیدن موفقیت لذت میبرم،چه برای من باشه چه برای تو!