2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اون روز من خوندم که روزنامه ی شرق به خاطر همین نامه ی بکارت اعتراضیه نوشته که نباید انجامش بدن.

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

کجایین که نامه بکارت رسمه؟

بحث رسم نیست 

من نه مادرشوهر نه خواهر شوهر و نه حتی شوهر حتی اسم شو نیاوردن 

ولی یه روز با مامانم رفتیم نامه رو گرفتیم و مامانم نگه‌ش داشته 

آدم واسه خودش مدرک داشته باشه خوبه 

حتی خیلیا میگفتن شب عروسی دستمال میخوان و فلان و بهمان 

من حتی نپرسیدن چه برسه به اینکه دستمالی چیزی بخوان 

بحث توهین نیست منم به خودم اعتماد و اطمینان صددرصدی داشتم و دارم 

ولی اینکه بعداً مشکلی پیش بیاد حرفی حدیثی مدرک داشته باشی بزنی تو دهنشون نتونن حرفی بزنن

عزیزم این نامه رو برای روز خوش نمیگیرن.با شوهرتون هم لازمنیست برید و بدونن.

وقتی متاسفانه حرف طلاق پیش میاد مردان ایرانی یکی از چیزایی که میگن اینه که دختر نبود وقتی گرفتیم تا خق و حقوق رو کمتر بدن.این نامه به درد همچین روزی میخوره.امیدوارم براتون هیچوقت پیش نیاد.

هر کسی که به هر بهانه ای ترغیبت کرد این نامه رو بگیری ، داره رفتار های مرد سالارانه محیط خودشو ترویج میده و توجیح میکنه 

این عمل توهین به زنه و سازمان WHO  اون رو مصداق خشونت علیه زنان و غیرعلمی توصیف کرده 

اصلا حماقت محضه چرا باید همچین کاری کرد ؟!

تاپیک "یکبار برای همیشه " منو بخون ۳ / ۷ / ۱۴۰۳ زدم و توضیح دادم که چرا هیچ دلیلی برای ادامه این رسم وجود نداره