2777
2789

بچها خرگوش مادم از امروز صبح درست راه نمیره انگار فلجه ولی نیست چون چند قدم میره یهو میشینه قبلا بع زور میگرفتمش از بس سریع میرفت الان خیلی بی حاله میشه دیشب جفت گیری داشته با اون خرگوشم درست راه نمیره زنگ زدم دامپزشکی جواب نداد زنگ زدم منشی گفت بخاطر تعطیلی دوشنبه دکتر نیست چکار کنم توروخدا تجربه دارید بگید جونم بهش بنده😭😭😭😭😭😭

من خرگوشم اینجوری شد از دکتر پرسیدم گفت باردار شده واقعا هم درست گفت 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خرگوشم اینجوری شد از دکتر پرسیدم گفت باردار شده واقعا هم درست گفت

لطفا جوابمو بده درست راه نمی‌رفت مثل فلجا راه می‌رفت کج کجی زاه میرفت نمیدونم چجوری بگم ولی شما بفهم چجوری میگم 😭😭😭😭 بخدا از صبحی آب تو دهنم نکردم 

آقا باردارهههه تبریکککک

یعنی اینکه راه نمیره درست کج کجی راه میره یا هی میوفته اینور و اونور از جاش تکون نمیخوره از علائمشه؟ لطفا بگید من نمیدونم جفت گیری  داشتن یا نه

یعنی اینکه راه نمیره درست کج کجی راه میره یا هی میوفته اینور و اونور از جاش تکون نمیخوره از علائمشه؟ ...

مطمعن نیستم ولی خرگوش من اینطوری بود بعد از مدتی فهمیدیم بارداره