2777
2789
عنوان

خداااا قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق روزانه دانشگاه تیپ ۲ میاری به نظرم ..البته احتمال قبولی توی علامه و تبریز هم هست

جاهای دیگه برام مهم نیست من شهر خودمو میخواستم که اوکیه

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی

بااجازه استارتر

بچه ها دخترم ۴ماهشه دو پیمانه شیر رو یکساعت طول میکشه تا بخوره،خسته شدم از دستش،کسی تجربه ای داره؟چیکار کنم؟

سرشیشه رو هم گشاد کردم نگه میداره تو دهنش نمیخوره،وزنشم به شدت پایینه

..........
عزیزم من یازدهمم چطوری بخونم مثل تو... رتبم این حدودا بشه؟ مرور اینا بکنم ؟ نهایی خیلی مهمه بگو چجور ...

بخون تابستونشم کنکوری بخون تست بزن که مرور شه چون دوازدهم خودش سنگینه که یکم خیالت از یازدهم و دهم راحت باشه نهایی که خیلی مهمه خیلیییی جدیش بگیر بخون ببین همیشه درسایی که روز میدن رو همون روز بخون و هفته بعدم که اون روزه درسایی فردا هم بخون یعنی اون روز درسای همون روز و روز قبلو بخون اینقدر بخون کتاب هارو که حفظشون بشی چون تایم امتحانات خیلی نزدیک به هم هست یعنی نباید اصلا به موضوع جدیدی بر بخوری فقط نکته سنج بخونی میدونی که بارم بندی هست روی هر نکته برای امتحان نهایی تلاش کن قطعا میشه بهتر از منم میشی

ببخشید مدرسه نمونه بودین یا تیزهوشان ؟ من مدرسه عادیم به نظرت میشه

من نمونه بودم آره عادیم میشه فقط باید پشتکار داشته باشی توی مدارس تیزهوشان یا نمونه خب فقط جو رقابت بالاس و فشار روته تو میتونی خودت پشتکار قوی داشته باشی که اون فشار رو ایجاد کنی