2777
2789
عنوان

خانوادم نمیزارن برم بیرون

35 بازدید | 4 پست

من ۱۷ سالمه چند ماه دیگه ۱۸ سالم میشه 

و پدر مادرم اصلا نمیزارن برم بیرون نه‌تنهایی نه با‌دوستام

به مامانمم میگم‌میگه بابات دعوا میکنه

آخه مگه میخوام چیکار کنم من اصلا بلد نیستم حرف بزنم هیچی بلد نیستممم باید بلخره برم تا یاد بگیرم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنقدر از این کلمه بابات نمی‌زارن ،بابات دعوا می‌کنه ،بابات ناراحت میشه بدم میاد حد نداره 

مشکل منم این بود هرکاری میکردم مامانم میگفت بابات بدش میاد یا ناراحت میشه منم همش خونه بودم آفتاب مهتاب ندیده شوهر کردم 

الآنم که میرم خونشون میگه بابات ناراحت میشه دیگه نمی‌رم 

آنقدر از این کلمه بابات نمی‌زارن ،بابات دعوا می‌کنه ،بابات ناراحت میشه بدم میاد حد نداره مشکل منم ای ...

حالا من‌به هرکی‌میگم‌مامانم‌اینجوریه تعجب میکنه نه با حجابم کار دارن ن‌خودشون محجبه هستن ن مذهبین 

ولی من تا اسم بیرون‌ میارم قاطی میکنن درک میکنم‌جامعه اوضاعش خرابه ولی نمیشه که تا ابد زندانی شیم بلخره من‌ باید برم دانشگاه و سرکار بتونم‌ از خودم دفاع کنم 

هرکی بره بیرون خراب بازی نمیخواد بکنه بخدا نمیدونم چرا متوجه نمیشن