2777
2789
اره درصدام بالا بود معدلم هم خیلی خوب بود ولی معدلم ترازش شد ۹۷۰۰ اینا اما کنکورم ۹۸۰۰عربی رو بالای ...

آفرین واقعا دمت گرم دختر 

عربی فلاح نگاه میکردی ؟

تاریخ ایناااااا خیلی براش وقت میذاشتی؟؟

من از الان شروع کنم میتونم تراز بالا بیارم و درصدهای خوب کسب کنم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جامعه رو تو کنکور های ساا قبل که تمرین میکردم تو خونه، مثلا ۱۰۰ در نظر داشتم یا حداقل ۹۰. ولی سوالها ...

میفهمم 

امسالم جامعش اردیبهشت سخت بوده 

جامعه فقط کتابو میخوندی ؟

آفرین واقعا دمت گرم دختر عربی فلاح نگاه میکردی ؟تاریخ ایناااااا خیلی براش وقت میذاشتی؟؟من از الان شر ...

فداتشم😍😍❤️ واسه هیچ درسی کلیپ نگاه نمیکردم مگر اینکه بخوام جلوتر از کلاس برم واقعا لازم نبود چون وقت ادم تلف میشه مخصوصا واسه درسای خوندنی. بعضی وقتا منطق رو نمیفهمیدم یا فنون رو جلوتر از کلاس بودم فیلم میدیدم. عربیم جامع خیلی سبز بود همون کافیه. جامعه شناسی جامع خیلی سبز کمک میکنه مشاوران هم داشتن اونم خوب بود تک پایه داشتم. تاریخ رو خیلی میخوندم یعنی کتاب رو فکر کنم ۱۰ باری خوندم تا درصد بالا بزنم. جغرافیا کتاب تستش زیاد کمک نمیکنه ولی واسه تاریخ خیلی سبز داشتم خوب بود به طور کلی اگر وقت داری حتما استفاده کن. فنون خیلی سبز خوبه. روان شناسی مشاوران خوبه خیلی سبز هم داشتم ولی مشاوران بهتره. اقتصاد خیلی سبز داشتم هرجند حساب کردنی هارو واقعا نمیتونستم😂 مهم همون اینه که بخونی و مرور کنی یعنی من یه بار دبیر درس میداد میخوندم یه بار برای پرسش یه بار برای امتحان یه بار برای ازمون تا توب ذهنم بمونه. حالا شما که پشت نشستی کارت جلوعه الان به کتاب یکم اشنایی الحمدلله. اره بخدا از الان شروع کنی رتبه ات عالی میشه من سر ماه رمضون هم خیلی درس خوندم با کانال fanos1401 همهه چیزمو جلو بردم برنامه عید رو عالی بود. دیگه واسه مشاور هم وقت نذاشتم با همین کانال پیش رفتم. آزمون های گزینه دو هم ثبت نام کرده بودم هرچند میتونی بدون اونا. شرطش اینه که بودجه بندی رو بگیری رقابت کنی خودت با خودت

میفهمم امسالم جامعش اردیبهشت سخت بوده جامعه فقط کتابو میخوندی ؟

ببیت رقابا جامعه سر درصد بالاست یعنی همه بچه ها جامعه و فنون رو میخونن مهم اینه اینارو بتونی درصد بالا بزنی ولی اگرم نشد درصد متوسط زدی باید بقیه درسها بکشنت بالا مثلا همون روان و تاریخ جغرافیا و عربی. عربی خیلی کمک میکنه یعنی من با نردبون رفتم بالا یه الگوی مشخص هم داره.

ببین کلا رسنامه کتابارو وقت نمیذاشتم فقط فنون و منطق درسنامه میخوندم گاهی ام اقتصاد. اما برای فلسفه و تاریخ و جغرافیا و روانشناسی اینا لازم نیست درسنامه بخوتی ولی توی کتاب خودت باید نکته ای بخونی یعنی کتاب رو باید بجویی.

بعد من تست هارو دوبار دوبار زدم یعنی یه بار الان میزدم بعد مهم هارو هایلایت میکردم سر عید و ماه رمضون دوباره میزدم یا اگه وقت نبود فقط هایلاتی هارو میزدم

روزهای منتهی به کنوور هم دیگه واقعا نمیتونی درس بخونی اونموقع مثلا ۱۰ روز مونده باید بشینی کنکور سالهای قبل رو بزنی اگر ازمون حضوری شرکت نکردی بهتره کنکور خیلی سبز رو بگیری من پاسخنامه تشریحی اش رو خیلی راضی بودم هرچند مهرو ماه هم میگن خوبه. بعد تو ماه رمضون بخدا هرچی درس خوندم همون بود یعنی مثلا روزهای عادی ۶ ۷ ساعت میخوندم ماه رمضون از سحر پا میشدم تا ظهر میخوندم یه دور میخوابیدم دوباره میخوندم تا افطار. برکت داشت بخدا. کل سه سال هرچی درس خوندم یه طرف،‌ گاه رمضون یه طرف. ولی من مهمونی و اینا نرفتن کسی ام زیاد نیومد خوته مون. این خوب بود. ولی از اینکه بهار رو ندیدم شکوفه ها و بارون رو ندیدم واقعا داشتم افسرده و دیوانه میشدم. سعی کن هفته ای ۲ ۳ بار بری بیرون. 

من دعای اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم رو قبل از مطالعه میخوندم تو گوگل سرچ کن برات کاملشو بیاره.

سبحان من لا یعتدی علی اهل مملکته هم برای حافظه میخوندم.

درسها هم که تموم میشد لهم دارالسلام عند ربهم و هو ولیهم بما کانو یعملون این دعا باعث میشه هرچی خوندی توی ذهنت نقش ببنده.

بعد موقع مطالعهد۶۷ مرتبه یا سلطان و موقع ازمون ها ۱۸ مرتبه یا حی میگفتم.

یا سلطان یعنی خدایا تو که سلطان همه اموری مت رو بهم به درسام مسلط کن.

یا حی هم برای اینکه اون چیزایی که خوندی توی ذهنت زتده بشه. و واقعا هم میشد. هرچی داشتم لطف خدا بود.

فداتشم😍😍❤️ واسه هیچ درسی کلیپ نگاه نمیکردم مگر اینکه بخوام جلوتر از کلاس برم واقعا لازم نبود چون و ...

یههههههه دنیا ازت ممنونم 🩵

حتمااااا توصیه هایی که کردی رو گوش میکنم 

و همینجوری پیش میرم

روزهای منتهی به کنوور هم دیگه واقعا نمیتونی درس بخونی اونموقع مثلا ۱۰ روز مونده باید بشینی کنکور سال ...

آبجی جونم مرسی وقت گذاشتی اینا برام خیلی ارزشمند بودن قطعااااااااا به حرفات گوش میکنم 

اره واقعا برکت داشته 🥰

من دعای اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم رو قبل از مطالعه میخوندم تو گوگل سرچ کن برات کاملشو بیاره.سبحان ...

واااااای به به منم حتما اینارو انجام میدم همشوووو

عزیزمممم تو دلت پااااکه برام دعا کن سال دیگه قبول بشم با یه رتبه خوووب 

بازم مرسی ازت 🩷

امیدوارم موفق موفق باشی برات خیلی دعا میکنم اگه سوالی چیزی داشتی بپرس یا ایدی ایتا بده بهت پیام بدم عکس کتابای درسی رو اگه خواستی برات بفرستم بعضی جاهانکته داره رو اگه خواستی بگو برات بفرستم هرجور کار داشتی من درخدمتم❤️❤️❤️

واااااای به به منم حتما اینارو انجام میدم همشووووعزیزمممم تو دلت پااااکه برام دعا کن سال دیگه قبول ب ...

چشم عزیزدلم فداتشم من❤️❤️ ان شالله به حق خانم فاطمه زهرا بهترین رتبه رو میاری همینجا میگی قبول شدی ذوق میکنیم باهم😍😍🌹