2777
2789
عنوان

بیرون زدگی ناف پسرمو چیکار کنم

39469 بازدید | 37 پست

سلام مامانای باتجربه پسرم ۳۵روزشه ولی یه هفته پیش انقدر درد کولیکی داشت و گریه میکرد اروم نمیشد نافش یذره اومد بالا کلی نگران شدم

اما دقیقا ۳۰ روزگی مجدد گریه شدید و دیدم نافش خیلی بیشتر اومده بیرون چیکار کنم خوب بشه دکترش نیس ک ببرم ولی وقتی ارومه خوبه وقتی زور میزنه یا گریه میکنه میاد بیرون

شنیدم سکه بزارم روش و با چسب پارچه ای ها ببندم چند روزه خوب میشه اما هم میترسم خوب نشه هم چسبا محکمن میترسم پوستش نازکه چیزی شه 

حالا کمممممممممککککک

ای بابا چسب و پارچه چیه دیگه

فتق نافه

شاید نیاز به جراحی پیدا کنه

ببرش بیمارستان

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزار زیاد گریه کنه 

خودتم غذاهای نفاخ نخور 

من پسرم نافش باد داشت بردم دکتر گفت چیزی نیست 

یه سکه رو پنبه بستم دورش و با ناف بند سرویس لباسش پیچیدم روی نافش بعد چندمدت خوب شد

اول دکتر ببر معاینه کنه فتق نباشه

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

فتق داره ببر دکتر حالا نشد بعد از تعطیلات ببر

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ای بابا چسب و پارچه چیه دیگه فتق نافه شاید نیاز به جراحی پیدا کنه ببرش بیمارستان

تماس گرفتم بیمارستان گفت پزشک اطفال نداریم شنبه بیا اگه دردش نمیکنه اسکال نداره 

دردش نمیکنه دس میزنم ساکته

عزیزم باهیچی نمیخواد ببندی

همه بیرون زدگی ها هم فتق ناف نیست

اصلا نگران نباش بزار بعد تعطیلات دکتر ببینه تازه اگرم خوب نشه به این زودی عمل نیاز نداره

دختر منم همینطوری بود