2777
2789
عنوان

همچین مادری چیه بنظرتون

154 بازدید | 15 پست

کسیکه کارش شده نفرین و تحقیر و کوبوندن دخترش از ی محبت کوچیک و بغل ساده محرومش کرده از اول زندگی تا الان 

ولی کل زندگیش رو خرج غریبه ها کرده 

الان حتی پروف واتشم عکس خودشو دوستاشه نوشته شما عزیزان و خانواده روحی منید 

بچه دار نشید 

خواهشا اگه عقده ای ، حسود ، بی مسئولیت و رفیق بازید بچه دار نشید!

همین مادر با وجود اینکه میدونست شوهرش دوست دختر داره میدونست نمبخوادش منو بدنیا آورد برای پاگیر کردن شوهرش 

الان شب و روز نفرینم میکنه چرا بدنیا اومدی جای اینکه من ظلبکار باشم اون طلبکاره 

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من حالی نشدم شما شدید

نوشتم همچیو چیو متوجه نشدی!

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

میشه تاپیک آخرمو گزارش بزنید؟🥲

زدم عزیزم

نصفش آره نصفش نه یعنی پدر تو زنا کرده یا مادرت؟

دوباره بخون میفهمی 

مادر بی مسئولیت پدر خیانتکار

سعی کن انرژیتو بزاری رو خودت اونو کاملا نادیده بگیر و هر چه سریع تر ازش دور شو

والا تا میام نفس بکشم تا میام روانمو درست کنم ی حرفی میزنه من تا ی هفته توانایی اینو ندارم از جام بلند شم 

دوباره بخون میفهمی مادر بی مسئولیت پدر خیانتکار

آها حالی شدم پدرت رفته دنبال هوا هوس مادرتم تا حرس اون زن رو در بیاره رفته با پدرت مونده و حالا تو رو عزیت می کندد

پرفسور  کیانوش احمدی نیا

آها حالی شدم پدرت رفته دنبال هوا هوس مادرتم تا حرس اون زن رو در بیاره رفته با پدرت مونده و حالا تو ر ...

نه بابام پی یکی دیگه بود مامانم برای اینکه طلاقش نده و پاگیرش کنه منو بدنیا آورد 

اللن نه این مسئولیت گردن میگیره نه اون یچیزیم طلبکارن ازم 

نه بابام پی یکی دیگه بود مامانم برای اینکه طلاقش نده و پاگیرش کنه منو بدنیا آورد اللن نه این مسئولیت ...

عزیم به نظر من همه چیز زیر سر اون زن دومی است که بابات اووو دوست داشته باید اون ..... عزیز دلم چند سالته؟شوهر کردی بچه دار شدی ؟

پرفسور  کیانوش احمدی نیا

عزیم به نظر من همه چیز زیر سر اون زن دومی است که بابات اووو دوست داشته باید اون ..... عزیز دلم چند س ...

سیزده سالم بود زنه از بابام جدا شد شوهر کرد😐

مشکل اینه دوتا پلشت یکی از یکی دیگه بدتر تصمیم گرفتن ی بچرو بدبخت کنن 

سیزده سالم بود زنه از بابام جدا شد شوهر کرد😐مشکل اینه دوتا پلشت یکی از یکی دیگه بدتر تصمیم گرفتن ی ...

عزیز من برو پدر مادرت را تحویل تیمارستان بده عزیم مادر پدر تو مادر پدر نیستن دشمن خوتیت هستن چه کشیدی این همه سال دشمن آدم اینقدر بد نیست چیکاره هستی

پرفسور  کیانوش احمدی نیا