2777
2789
عنوان

بنظرتون اینا رو به شوهرم بگم و همه چیو تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 105 پست
نه نیستن اصلا و میترسن برگردم سربارشون باشم چون الانم نامزد عقدیش هستم اینجا هستم و ی ذره میرفتم خون ...

خیلی کارت سخت میشه وقتی خانوادت پشتت نباشن.خودت شغلی داری ک بتونی مستقل بشی.چون رابطه هم داشتی تو دیگ عقد محسوب نمیشی ازدواج کرده ای و اگ طلاق بگیری  در واقع یه زن مطلقه میشی ک توی شناسمت اسمش هس.ولی باز بستگی ب خانوادت و استقلال خودت داره ک بتونی شرایطتو مدیریت کنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی کارت سخت میشه وقتی خانوادت پشتت نباشن.خودت شغلی داری ک بتونی مستقل بشی.چون رابطه هم داشتی تو دی ...

الانم مادرم داره باهام دعوا میگیره که مگه چ‌مشکلی داری و ...دوس دارن بمیرم و بسازم 

با مشاوره ارتباط بگیر بهت راهکار میده چرا بنام اونا میکنه؟پولشو از اونا میگیره؟کارش چیه؟برا خودش میراث خور میاره

اگه ادامه دار بود جدا شو الان با دوتا بچه هیچی بنام همسرم نیست بقیه هم‌تعیین تکلیف میکنن چیکار کنه چیکار نکنه

نمیدونم چی بگم منم نمیخام بزنه ب اسم من،بزنه لااقل ب اسم خودش پولش گم‌ نشه مگه قانون نمیگه خانواده م ...

بهش گفتی بزنه اسم خودش

چراپدرمادرش؟ چی جواب داد؟

شغلش چیه؟ چرا۴سال عقدموندی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

رابطه داشتیم متاسفانه چون زن عقدیشم

زن عقدیش و باید میبرد خونه خودش!۴ سال هم رابطه زناشوییشو داره هم مسئولیتش و نداره

مقصر خودت و خانوادتین که راضی شدین ۴ سال تو چنین وضعی باشین

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
با مشاوره ارتباط بگیر بهت راهکار میده چرا بنام اونا میکنه؟پولشو از اونا میگیره؟کارش چیه؟برا خودش میر ...

مشاوره شماره اش چند هست عزیزم ،هیچی بنامش نیست،نه خودش کار میکنه پول داده

خیلی سخته راجب این موضوع نظر دادن

ولی باز فرصت هست ک جدا بشی 

هیچ وقت دیر نیست 

خودت ببین اگ میتونی با این شرایط کنار بیای ادامه بدی 

ولی اینم در نظر بگیر ک زندگی بدون مهر و محبت  معنی نداره 

از حرفات معلومه ایشون خیلی نابالغه 

من ب مهر و محبت فعلا کاری ندارم

ولی چرا باید پسری ک پول خونشو خودش داده بیاد خونه رو بزنه ب اسم بابا مامانش؟

ایشون حتی از الان نمیتونه خودشو مستقل کنه 

ن ماشینش کامل برای خودشه ن خونه 

این زندگی ب چ درد میخوره دیگ 

جدای از اینا هیچ محبتیم ک نمیکنه ب شما 

دوران نامزدی واسه همین شناخته 

درسته رابطه داشتی باهاش ولی هنوزم دیر نیست 

زنش بودی کار بدی نکردی 

اگ ی موقع خواستی جدا بشی لطفا ب این فکر نکن ک ابروم میره و فلان

ببین ی مدت کم سختی بکشی بهتر از اینکه ی عمر با این آقا سر چیزای مختلف بحثث بشه

این داره اون راه باهات اینجور رفتار میکنه دور روز دیگ تو مشکلات و سختی میخواد چطور باهات برخورد کنه پس

خوب فکر کن خواهشا.

آنکه یارش رفته داند حال آذر ماه را 🙂

[QUOTE=393550179]زن عقدیش و باید میبرد خونه خودش!۴ سال هم رابطه زناشوییشو داره هم مسئولیتش و نداره مقصر خودت و خانوا ...[/QU۴

۴سال خیلیه

اصن مضحکه انقد طولانی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

با مشاوره ارتباط بگیر بهت راهکار میده چرا بنام اونا میکنه؟پولشو از اونا میگیره؟کارش چیه؟برا خودش میر ...

آخه مشاوره ای ک فقط زن باهاش صحبت کنه در حالیکه مرد مشکل داره چه فایده ای میتونه داشته باشه.مشاور باید ب مرد آموزش بده ک درست بشه شوهرم ک مشاورو ب کل قبول نداره