2777
2789
عنوان

بچه ها رتبه کنکورم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 25 پست
من تا اومد سریع رفتم دیدمالان فکر کنم هنگ کرده😭

شانس منهههههه✨😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه عشقم، من باید صبر کنم تا پدرم بیدار شه🙂😂😖رمز سنجش رو ندارمممم، تبفلزیز

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
وای آفرین دختر عالیه تراز نهایی و کنکور چند بود؟دبیرات و منابعت چی بودن؟چند ساعت میخوندی؟میشه راهنما ...

من معدل نهاییم شد ۱۹.۷۶

ماز ثبت نام کردم و با دبیران همونجا جلو رفتم

دهم اصلااا درس نخوندم ولی معدلم خوب شد

از مهر یازدهم روزی ۸ ساعت شروع کردم درس خوندم تا آخرای دوازدهم کردمش روزی ۱۳ ساعت

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 
مدرسه هم رفتیاسم دبیراتو میشه بگیبرا نهایی چیکار کردی

مدرسه رو توی هفته یک یا دو جلسه 

برای نهایی خودم رو به معنای واقعی پارهههه کردم

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 
من معدل نهاییم شد ۱۹.۷۶ماز ثبت نام کردم و با دبیران همونجا جلو رفتمدهم اصلااا درس نخوندم ولی معدلم خ ...

اسی من ورودی دوازدهمم و از همین تابستون شروع کردم ب خوندن اگه بخوای واقع‌بینانه بگی امیدی هست رتبم زیر ۳۰۰۰بشه🫠

اسی من ورودی دوازدهمم و از همین تابستون شروع کردم ب خوندن اگه بخوای واقع‌بینانه بگی امیدی هست رتبم ز ...

معلومه که آره 

اگه انگیزت رو از دست ندی و بکوب بخونی