2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16399503/کنکوریا

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

سلام من ۱۲ همم میخوام مدرسه نرم و تازه میخام شروع کنمزیستو فیلم ببینم یا درسنامه بخومم یا هردو؟

سلام بزنید رو لینک اونجا بپرسین ✅❤

ازینکه صبوری میکنید جهت پاسخگویی ممنونم 🌱 / سابقه فعالیت ۳ ساله در زمینه مشاوره کنکور / تحصیلی / انتخاب رشته 🤍✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام با تراز ۸۸۸۷ و رتبه ۴۶۶۹ میشه به بینایی سنجی پردیس یا پزشکی تعهدی امیدی داشت ؟

سلام باتوجه به قبولی های سال قبل بله شانس اندکی دارید 👌✅

من ورودی یازدهم تجربی اممیشه بهم منبع معرفی کنین؟

سلام عزیزم

برا اینکه منبع براتون معرفی کنم باید سطح علمی شمارو بسنجم  ؛ میتونید شخصی پیام بدین تا در این باره صبحت کنیم 🌸✅

پرستاری سخت نیست?برای پرستاری مشهد چه تراز و رتبه ایی داخل منطقه دو لازمه؟

سلام 

برای من خوبه که 

مشهد نیاز به رتبه منطقه ۲ حدود ۵ هزار داره 👌✅