2777
2789
عنوان

تولد مادرشوهرمه باید بهش تبریک‌بگم‌یا نه اصن‌نمیدونم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 21 پست
زنگ بزن احوالپرسی کن بعد بگو مادرجون تولدتون مبارک ان شاالله سایتون سالهای سال بابای سر بچه ها و ما ...

انقد خجالتیماااااا مگ‌میتومم مث‌ادم‌حرف بزنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
ی هدیه براش بخر تا خوااستی بری روز۴۰لباس مشکیش را دربیاری بهش بده و بگو مادرجون اینو روز تولدتون خری ...

ما رسممون‌تا یه سال ک‌مشکی بپوشیم ولی اره کادو میگیرم‌اونروز میبرم بهتره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریک نگو یه پیام بفرست بنویس سلام مادر جان انشاالله تولد سال بعدتون دلتون آروم و حالتون خوب باشهخدا ...

اره اینجوری خوبه بدونه ک‌بیادش هستم 

ممنون

دقیقا اخه اصلا شرایط جوری نیست تبریک بگم ولی باز دیدم بقیه تبریک گفتن من نگم یجوری بد نباشهتصمیم بود ...

شما ب بقیه کاری نداشته باش گلم. چهلمش که تمام شد برنامه ریزی کن هدیه بخر با یک کیک ببر و اون موقع تبریک بگو