2777
2789
عنوان

با این رتبه چی میارم به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 44 پست
عه چه بد به نظرت من میتونم پرستاری اراک و کرج بیارم؟

اره میشه 

من پارسال بد موقع ازدواج کردم.رماتی که رتبه اومد ازدواج کردم نزاشت برم رشته ای که میخوام امسال هم نتونستم بخونم 

اره میشه من پارسال بد موقع ازدواج کردم.رماتی که رتبه اومد ازدواج کردم نزاشت برم رشته ای که میخوام ام ...

چه زود ازدواج کردی 

ایشالا که میاری

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با ۸۲۰۰ رتبم شد۱۴هزار😂منطقه ۲بدبختم

بنظرت شانس پرستاری  روزانم چقدره ؟

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

چرا نخواهد بود؟

رژیم میخواد چنج سه سوریه شه و...😂اصن شاید مردیم دور از جون تو البته

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

من با ۸۲۰۰ رتبم شد۱۴هزار😂منطقه ۲بدبختمبنظرت شانس پرستاری روزانم چقدره ؟

نمیدونم بخدا به نظرت من میارم

رژیم میخواد چنج سه سوریه شه و...😂اصن شاید مردیم دور از جون تو البته

هیچی معلوم نیست

هیچی معلوم نیست

داشتم شوخی میکردم 

نمیدونم بخدا به نظرت من میارم

https🌷://🌷arminkarimian.🌷com/entekhab-

reshte/

این بهت میگه جه رشته هایی شانس داری